Sűrű volt az éveleje….

...de most jön egy még sűrűbb időszak!

Az utóbbi időben kevesebb cikk került ki, mert ugye bevallás időszak volt, és mellette a tanácsadás szolgáltatásokkal is foglalkoztam, és egyebek.
….és foglalkoztam a következő időszakkal…. jövök hamarosan a részletekkel…, mert az átalányadózóknak jön a negyedéves járulék bevallás… csak írom.
Áprilisban elkészült egy közel 20 perces videó is, amiben megismerhetsz 1-2 gondolatot tőlem, fogadd tőlem szeretettel!

Az elmúlt 5 hónap

Mint sok olvasóm én is ember vagyok, bár néha elfelejtekezek erről, azt hiszem csak a vállalkozásom van, és ilyenkor a szervezetem jelez!

Jelzett már tavaly novemberben, és onnantól kezdve 2,5 hónapon keresztül hol jobban, hol rosszabbul voltam egészségügyileg, és a munkával nem haladtam, tehát mikor végre ismét munkaképes lettem, be kellett hoznom a lemaradásomat. Ezért minden is csúszott, amit elterveztem.

Április, május a könyvelők, adótanácsadók életében az előző adóév zárásának időszaka. Ilyenkor az emailek, telefonok és a személyes kontaktok is terhünkre vannak, és csak arra koncentrálunk, hogy az adott időszaki feladatokkal végezzünk. Amikor ennek vége lett, akkor kezdtem jobban koncentrálni a következő feladatra

…és most már egyenesbe kerültem, és nincs akadálya, hogy új szolgáltatásokkal álljak az egyéni vállalkozók rendelkezésére!

... közeledik egy ÚJ időszak

  1. Első lépésként márciusban elkészültek az új fotóim, amiket már lehet láttál is egyik-másik Social Media felületemen.
  2. Aztán készültek videók. Aki ismer, tudja, hogy ez nekem nagyon nagy feladat. Beszélek én sokat, van már egy-két webinár a hátam mögött, az ügyfelekkel online konzultálok, de ez a “beszélek-a-kamerába-gesztikulálás-visszajelzés-nélkül’, hát ez nekem nehéz. De elkészültek, és kiteszem majd több helyre ezeket.
  3. Rájöttem, hogy a Facebookon a magán profilomról át kell terelnem egy “céges” profilra a követőimet, külön kell választanom a magán, szabadidős tevékenységeimet a vállalkozás projektjeitől. A Facebookon ezentúl az Egyéni vállalkozás tanodája oldalon osztok meg adózással kapcsolatos teendőket, tudnivalókat.
  4. A fejlődés egyik mérföldköve, hogy most már új rendszert kell felhúznom a vállalkozás szervezéséhez, ezért néhány eddigi segédprogramot le kell cserélnem. Ilyen a hírlevél küldő rendszerem is, most már az új hírlevél feliratkozó űrlapot látod a gombok alatt, ezért kérlek ha még nem tetted meg, akkor iratkozz fel erre a listára, akkor is ha a régin fent voltál, mert a régiről már nem fogok küldeni híreket, tájékoztatásokat!
  5. A honlapot is átdolgozom, de ez még a távoli jövő.

2024. július 8-án (és 9-én) MEGÚJULT járulék bevallás workshop

Hamarosan érkezem a tudnivalókkal a MEGÚJÚLÓ workshopról. Várhatóan 2 időpont is lesz, lesz egy délelőtti és kora esti időpont is!

Az biztos, ahogy eddig, most is segítek, vezetem a kezed, hogy önállóan is be tudd adni a negyedéves járulék bevallásodat, illetve megmutatom, elmondom, hogy a könyvelők hogy csinálják ezt élesben!

Amiben új lesz, hogy 4-5 gyakorlati megoldást is megmutatok a járulék bevalláson kívül, amit magad is el tudsz majd ezután intézni!

FONTOS! NEM könyvelni tanulsz meg itt, hanem a KÖTELEZETTSÉGED teljesítésében segítek!

 

Szeretnék segíteni, utat mutatni Neked is, hogy ha van valami jó vállalkozási ötleted, akkor ne félj megvalósítani!

Van ötleted? Valósítsd meg!

Anyasági ellátásban részesülsz, szeretnéd kipróbálni milyen vállalkozni? Valósítsd meg!

Ha vállalkozás indításkor vagy már egyéni vállalkozóként elakadásod van, akkor állok rendelkezésedre! 20-30-60 perces konzultációk közül tudsz válogatni!

 

KONZULTÁCIÓ

Ha segítségre van szükséged, engem is kereshetsz, konzultációt a gombra kattintva tudsz megrendelni, 20-30-60 perces konzultációk közül válogathatsz!

A rendelés után tudsz időpontot foglalni, jelenleg hétfői és csütörtöki napokra tudsz keresni neked megfelelő időt.

Adótanácsadó, okleveles adószakértő…

Törvényi változások, adó optimalizálás...

Mivel foglalkozik az adótanácsadó?

Az adótanácsadó is követi a törvényi változásokat, az ügyintézések módosulását, tud tanácsot adni, az adó optimalizálás sem áll messze tőlünk, és még nagyon sok mindenben tudunk segíteni. 😉