Kicsit eltűntem…

... de most visszatérek!

Tudod, a május a könyvelők, adótanácsadók életében egy bolondok háza. Idén sem volt ez másként! Sőt!

De most már igyekszem visszatérni, már nagyon vártam, az utolsó napokban már csak ez lebegett a szemem előtt, hogy most már lassan vége ennek az időszaknak! 😀 Vannak még elsimítani valóim, de most már visszatérek!

Összegzés, tervezés

Pihenésként összegeztem az elmúlt időszakot, és végiggondoltam, mit szeretnék az év második felében elkészíteni, csinálni, tehát terveztem is.

Az elmúlt hónapban amikor összecsaptak a fejem felett a hullámok, és csörgött a telefonom, egyszerűen nem tudtam felvenni, és a jövőben sem a telefonos ügyfélszolgálat a cél. Épp ezért hamarosan összefoglalom, hogyan tudsz elérni, a honlapra is kiteszem a “KAPCSOLAT” menüpont alá.

 

3+1 területre koncentrálok, illetve az adótanácsadásra, konzultációra, ami eddig is volt, kezdjük ezzel.

1. Az adótanácsadás időkerete 20 – 30- 60 perces, illetve ha vállalkozást indítasz, akkor erre is van ajánlatom, amit a felső menü sorban találhatsz meg.

A szolgáltatás megrendelése után tudsz időpontot foglalni, a konzultációk online történnek ZOOM felületen.

 

2. Tudástár – erről már olvashatsz ITT a honlapon, modulokba foglalom azokat a tudnivalókat, amiket magánszemélyként, illetve vállalkozóként jó, ha tudsz, és nem kell a könyvelődre várni. A modulok most készülnek, várhatóan június elejétől tudod megvásárolni.

 

3. Mentorprogramok – könyvelőknek és egyéni vállalkozóknak.

Könyvelő kollégáknak már adtam segítséget 2 programban, és a tapasztalatok alapján a nyáron átdolgozásra kerül a program, legkésőbb nyár közepén indul az átdolgozott változat.

Egyéni vállalkozóknak is indul hamarosan, kifejezetten  a vállalkozások adózásával kapcsolatos segítségre számíthatsz, ha egyéni vállalkozó vagy.

 

3+1. Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, hogy nem csak az adózási gondoddal, kérdéseiddel fordulhatsz hozzám, hanem segítek megtakarításokkal kapcsolatos kérdésekben is? Ilyenek pl.:

  • egészség-, és nyugdíjbiztosítás,
  • életbiztosítás,
  • lakás-, vagyonbiztosítás, illetve
  • hitelek,

mindezt független pénzügyi tanácsadóként.

Úgy gondolom az adó és a pénzügy mind magánemberként, mind egyéni vállalkozóként fontos eleme életünknek! Erről folyamatosan fogok cikkeket írni, érdemes lesz többször visszanézni az oldalra. 😉

 

Amennyiben kérdésed van, vagy csak kíváncsi vagy arra, hogy másnak milyen kérdése van, gyere a facebook csoportomba, és ha rövid válasszal rendezhető a probléma, akkor megkapod, viszont ha hosszabb a megoldás, akkor tanácsadást fogok ajánlani.

MentorProgram Könyvelőknek

Szerezz még több ügyfelet egyéni vállalkozások könyveléséből, indításából!

Az első két program tapasztalatai után a programot átdolgoztuk, ha kíváncsi vagy a részletekre, kérlek, kattints a gombra!