Mire gondolok?

Könyv ajánlás

Az adótanácsadás mellett úgy gondolom, nagyon fontos dolog a pénzügyi szemlélet fejlesztése!
A napokban elkezdtem olvasni Kiyosaki: Gazdag papa, szegény papa című könyvét.

Az első pár sor, oldal elolvasása után úgy gondolom a középiskolás gyerekeknek KÖTELEZŐ olvasmánynak adnám az iskolában!

Sőt, beszélgettem vállalkozó társakkal erről, és azt mondták, hogy még korábban, akár általános iskola felső tagozatosainak, simán ajánlott olvasmánynak!

Miért is?

Rögtön az első fejezetben meg van rá a válasz. Kiyosaki 9 éves volt, amikor elkezdett érdeklődni a pénz “csinálás” módján, majd végig az életében követte mentora tanácsát, és 47 évesen elmehetett “nyugdíjba”, ha akar dolgozik, ha nem akar, nem dolgozik. És nem csak azért, mert több millió dollárt keresett. Nem, nem csak ezért, hanem mert tudta, HOGYAN csinálja. Erről írta meg ezt a könyvet, és ad tanácsot.

Nem akarok mindent elmondani a könyvről, csak annyit, hogy akkor is érdemes elolvasni, ha nem szkeptikus vagy a gazdagodással kapcsolatban. Édesanyám arra tanított, hogy nem firkálunk a könyvbe. Nem, nem firkálunk, de bizony sűrűn huzogatok alá nekem fontos mondatokat a könyvben ceruzával, és próbálom átforgatni az én tevékenységemre az olvasottakat, hogy én mennyire tudom beépíteni a vállalkozásomba.

 

A facebook csoportomban tervezek erről beszélgetni, sőt hamarosan –online- Cashflow játékot is szervezek a csoportom tagjainak, ha még nem vagy tag, várlak ott is! A csoportban igyekszem más-más témát körbejárni, nem feltétlen csak a blog cikkek témáiról írok, és lehetőséged van feltenni kérdést is, és rövid választ kaphatsz, ha konzultációt igényel a kérdésed, azt is őszintén  meg fogom mondani.

 

Szeretnék segíteni, utat mutatni Neked is, hogy ha van valami jó vállalkozási ötleted, akkor ne félj megvalósítani!

Van ötleted? Valósítsd meg!

Anyasági ellátásban részesülsz, szeretnéd kipróbálni milyen vállalkozni? Valósítsd meg!

Ha vállalkozás indításkor vagy már egyéni vállalkozóként elakadásod van, akkor állok rendelkezésedre! 20-30-60 perces konzultációk közül tudsz válogatni!

 

Ha nem akarsz lemaradni a friss blog cikkekről, akkor KATTINTS IDE, és iratkozz fel a heti hírlevélre, ahol hetente 1-2x kapsz értesítést a friss írásokról, így nem maradsz le esetleg neked fontos információkról!

KONZULTÁCIÓ

Ha segítségre van szükséged, engem is kereshetsz, konzultációt a gombra kattintva tudsz megrendelni, 20-30-60 perces konzultációk közül válogathatsz!

A rendelés után tudsz időpontot foglalni, jelenleg hétfői és csütörtöki napokra tudsz keresni neked megfelelő időt.

Adótanácsadó, okleveles adószakértő…

Törvényi változások, adó optimalizálás...

Mivel foglalkozik az adótanácsadó?

Az adótanácsadó is követi a törvényi változásokat, az ügyintézések módosulását, tud tanácsot adni, az adó optimalizálás sem áll messze tőlünk, és még nagyon sok mindenben tudunk segíteni. 😉