Szeptemberi workshopok….

... összefoglaló

Az előző cikkekben bemutattam a szeptemberi 4 keddi napon megtartásra kerülő workshopok témáját, most kicsit összefoglalom a lényeget.

Havonta változó témákkal várlak, a szeptemberi már meg van, erről kapsz most pár napon keresztül kis ízelítőt!

FONTOS! A workshopok mindig kedden, és 18:00 órakor kezdődnek majd, felvétel is készül, de úgy gondolom (magamból kiindulva) az a jobb, ha aktuálisan ott vagyok egy-egy előadáson, mert utána elfelejtem, nincs időm meghallgatni, és feleslegesen áll a gépemen az anyag.

Érdekel, nem akarsz lemaradni...

Vártad, hogy mikor lehet jelentkezni a konkrét workshopra?

A héten elkészült a bemutató oldala a szeptemberi workshopoknak.

Jelenleg a 2023. szeptember 05-ei workshopra, illetve ha mind a négy workshopra szeretnél jönni, akkor erre a két módra tudsz befizetni. Ezt azért gondoltam így csinálni, hogy ne felejtsd el, befizettél, de nem jösz el.

Ez a két lehetőség 2023.szeptember 5-én 15 óráig lesz nyitva, legközelebb az októberi workshopokra nyílik meg a 4 alkalmas lehetőség, illetve az egyéni vállalkozók keddje.

Az aktuális workshopot kb 10-11 nappal előtte tudod megvenni, de nem maradsz le egyikről sem, ha… olvasd el a következő blokkot!

Tehát jelenleg a másodállású, tanulói illetve nyugdíjas jogviszonyban tevékenykedő egyéni vállalkozóknak szóló workshopra tudsz jelentkezni.

  1. Sajnos a nyári tapasztalataim azok, hogy sokan szüntetik meg a vállalkozásukat, és mennek el alkalmazottnak, vagy nem szüntetik meg, de alkalmazottak lesznek, és másodállásúként folytatják tovább a vállalkozást.
  2. Szeptember van, kezdődik a tanév, és hát tanulás mellett vállalkoznál? Tudod, mit kell tudnod, mit kell figyelned?
  3. Nyugdíj melletti vállalkozásról is beszélgetünk, sokan nem tudják, hogy lehet jobb ez a forma, mint anno a katázás.
  4. Anyukák, akik GYED-en, GYES-en, GYET-en, GYOD-on vannak, ők is ide tartoznak, DE nem minden esetben.

Nos, várlak a workshopon, beszéljük meg ezeket! Egy kis előadás után kérdezési lehetőséged is lesz!

(Spoiler: októberben a járulékbevallás lesz a téma, október 3-án. 😉)

 

Érdekel, de még nem döntöttél...

A héten elkészült a bemutató oldala a szeptemberi workshopoknak.

Lehetőséged van csak érdeklődési szinten feliratkozni, hogy

  • kapjál értesítést az újabb, következő workshopokról, vagy
  • a mostani témák nem érdekelnek, de bízol benne, hogy lesz olyan, amit te is szeretnél meghallgatni.

Feliratkozhatsz csak egy adott témára, pl. kezdő vállalkozó vagy, és azzal kapcsolatban vársz informácikókat, de az is előfordulhat, hogy hol az egyik, hol a másik érdekelne, akkor iratkozz fel a “gyűjtő” listára!

Az is lehet, hogy érdekel a “Pénzügyi tudatosság” blokk, de azt még nem tudod megvásárolni, de nem akarod elfelejteni, akkor iratkozz fel a listára, és kapsz értesítést, amikor már tudsz jelentkezni!

Jó ha tudod, az aktuális workshopokra kb 10-11 nappal előtte tudsz jelentkezni! 

 

Összefoglaló

Ezek a workshopok NEM INGYENESEK, viszont úgy gondolom, hogy sok hasznos dolgot tudsz meg ez idő alatt.

  1. A 90 perces workshop 14.900.-Ft lesz. Megjegyzem, hogy nálam ezért az árért kb. 25 perces konzultációt tudsz igénybevenni. Itt meg 3x annyi idő alatt sokkal többet tanulhatsz, mert előfordulhat, hogy valaki olyan kérdést tesz fel, amire nem is gondoltál, de téged is érint!
  2. Tematikusak, mindig előre megmondom, hogy mi lesz a következő hónapban, tehát tudsz tervezni. (Most is látod már, hogy mi várható szeptemberben. 😉

Amennyiben érdekelnek majd a részletek, jelentkezni szeretnél, vagy még nem tudod, melyiket válaszd, és nem akarsz lemaradni az információkról, akkor jelentkezz a tematikus listára.

Adótanácsadó, okleveles adószakértő…

Törvényi változások, adó optimalizálás...

Mivel foglalkozik az adótanácsadó?

Az adótanácsadó is követi a törvényi változásokat, az ügyintézések módosulását, tud tanácsot adni, az adó optimalizálás sem áll messze tőlünk, és még nagyon sok mindenben tudunk segíteni. 😉