Tanácsadásra van szükséged?

...nézzük, milyen folyamatot fogsz követni

Az elmúlt napokban, hetekben kevesebb cikket írtam, egy kicsit elfáradtam, kis betegség is beleszólt abba, hogy elgondolkozzak a jövőről.

Sok mindent hallgattam, és rájöttem, hogy tulajdonképpen, arról még nem írtam, hogy nálam milyen folyamaton mész keresztül, ha tőlem kérsz adótanácsadást.

Erről fogok most ebben a cikkben írni, mert azt a visszajelzést kaptam, hogy akik végigmennek rajta, nagyon dicsérik, és nagyon szeretik, így ha te még nem próbáltad, nyugodtan fogod alkalmazni.

Megoldás - automatizáció a folyamatban

1. Ajánlás útján, vagy az interneten keresztül megtalálod a honlapomat, mert segítségre van szükséged. Ekkor körülnézel az oldalon, és kiválasztod azt a szolgáltatást, amit szeretnél, meg tudsz/akarsz fizetni.

2. Megrendeled a szolgáltatást egy űrlapon keresztül, és bankkártyával kifizeted a szolgáltatás árát. Ha nem tudsz, akarsz bankkártyával fizetni, akkor lehetőséged van átutalással is fizetni.

3. Miután fizettél, kapsz egy automata visszaigazoló levelet, melyben találsz egy linket, ahol időpontot tudsz foglalni a már kifizetett szolgáltatásra. A rendszert úgy alakítottam ki, hogy azokon a napokon, illetve időben rendelkezésre tudjak állni, ha mégis valami akadály van, akkor azt külön jelzem. Ez az időpont foglalás lehetőség, amit nagyon szeretnek az ügyfelek, mert nem csak lefoglalják az időpontot, hanem kapnak egy visszaigazolást, sőőőőőt, a lefoglalt időpont előtt 2 nappal email figyelmeztetést, és 24 órával előtte SMS-t is.

Lehetőség van az időpont foglalás alkalmával rövid üzenettel jelezni, hogy mi a téma, ennek még én szoktam örülni.

4. Az időpont foglalás után küldök email-en egy TEAMS linket, ahol online tartom a konzultációt, adótanácsadást. Amennyiben valakinek nem jó a TEAMS, akkor Skype illetve google meet felületen is tudunk beszélni.

5. Egyéni vállalkozás indítás esetén, vagy ha az adózó ügyfélkapus belépésére szükség van, akkor szoktam kérni, hogy legyen a gépeden a teamviewer letöltve a gépeden, hogy ne kelljen elkérnem ezeket az adataidat, hanem te tudd beírni. Ha ez nem megoldható, akkor pedig képernyő megosztással dolgozom, az ügyfelet segítem, hogy hová kattintson, így egy kicsit lassúbb.

 

Szeretnék segíteni, utat mutatni Neked is, hogy ha van valami jó vállalkozási ötleted, akkor ne félj megvalósítani!

Van ötleted? Valósítsd meg!

Anyasági ellátásban részesülsz, szeretnéd kipróbálni milyen vállalkozni? Valósítsd meg!

Ha vállalkozás indításkor vagy már egyéni vállalkozóként elakadásod van, akkor állok rendelkezésedre! 20-30-60 perces konzultációk közül tudsz válogatni!

 

Ha nem akarsz lemaradni a friss blog cikkekről, akkor KATTINTS IDE, és iratkozz fel a heti hírlevélre, ahol hetente 1-2x kapsz értesítést a friss írásokról, így nem maradsz le esetleg neked fontos információkról!

KONZULTÁCIÓ

Ha segítségre van szükséged, engem is kereshetsz, konzultációt a gombra kattintva tudsz megrendelni, 20-30-60 perces konzultációk közül válogathatsz!

A rendelés után tudsz időpontot foglalni, jelenleg hétfői és csütörtöki napokra tudsz keresni neked megfelelő időt.

Adótanácsadó, okleveles adószakértő…

Törvényi változások, adó optimalizálás...

Mivel foglalkozik az adótanácsadó?

Az adótanácsadó is követi a törvényi változásokat, az ügyintézések módosulását, tud tanácsot adni, az adó optimalizálás sem áll messze tőlünk, és még nagyon sok mindenben tudunk segíteni. 😉