Misszió…

....vízió!

Idén már többször, több marketinges segítőm kérdezte: “Mi a VÍZIÓD idén?” Sokat gondolkoztam rajta, aztán egyik nap, kora este végre meg tudtam fogalmazni, magamat is megleptem ezzel!
Ez az egyik eredménye Kiyosaki: Gazdag papa, szegény papa című könyv olvasásának. Még nem értem a könyv végére, de szorgalmasan húzom alá a mondatokat, azokat, amik betalálnak.
ingatlan eladás
Legfontosabb felismerés, illetve megerősítés, hogy igenis a gyerekek értik A pénz fogalmát. Lehet nem tudják hogyan kell “csinálni“, de eredendően kíváncsiak, és 9 évesen is megértik egyszerűen megfogalmazva, hogy mit kell tenniük. És igen, lehet lázadni, szemtelenül nekimenni a felnőttnek, ha nem ért vele egyet, de ha a felnőtt is megérti a gyerek problémáját, akkor szuper jó dolgot lehet kihozni belőle.
 
Az első két fejezet után ezeket gondolom fontosnak kiemelni:
  • a 9 éves gyerek is szeretne pénzt csinálni, és leleményesen kitalálja, hogy ha nem is törvényes, ólomból pénzt fog csinálni. 😁
  • Sok gazdag ember nem is gazdag, maximum sok pénze van, de azt a sok pénzt gyorsan el is költi. Teljesen mindegy, hogy 100 ezer vagy 1 millió forintot keres valaki, csak az a különbség, hogy mire tudja elkölteni, szinte nullára az épp kezében lévő pénzt.
  • Sokan úgy gondolják, hogy a pénzt kell hajtani, akkor is ha belehalunk, mert ezt így kell csinálni, ezt tanultuk meg, hogy ha sok pénzt keresünk, akkor jól fogunk élni. Igen, ideig-óráig!
    De ha nincs tartalékunk arra az időre, amikor beüt valami pl. betegség, gazdasági válság, és egyebek. És most ne csak a biztosításokra, nyugdíj megtakarításokra gondoljunk! Egyszerűen arra, hogy ha baj van, MIHEZ tudok rögtön hozzányúlni, hozzájutni, hogy ne fájjon annak elköltése.

Ha érdekel, hogy még milyen következtetéseket vonok le a könyv olvasása után, akkor várlak a Facebook csoportomban!  

Szeretnék segíteni, utat mutatni Neked is, hogy ha van valami jó vállalkozási ötleted, akkor ne félj megvalósítani!

Van ötleted? Valósítsd meg!

Anyasági ellátásban részesülsz, szeretnéd kipróbálni milyen vállalkozni? Valósítsd meg!

Ha vállalkozás indításkor vagy már egyéni vállalkozóként elakadásod van, akkor állok rendelkezésedre! 20-30-60 perces konzultációk közül tudsz válogatni!

 

Ha nem akarsz lemaradni a friss blog cikkekről, akkor KATTINTS IDE, és iratkozz fel a heti hírlevélre, ahol hetente 1-2x kapsz értesítést a friss írásokról, így nem maradsz le esetleg neked fontos információkról!

KONZULTÁCIÓ

Ha segítségre van szükséged, engem is kereshetsz, konzultációt a gombra kattintva tudsz megrendelni, 20-30-60 perces konzultációk közül válogathatsz!

A rendelés után tudsz időpontot foglalni, jelenleg hétfői és csütörtöki napokra tudsz keresni neked megfelelő időt.

Adótanácsadó, okleveles adószakértő…

Törvényi változások, adó optimalizálás...

Mivel foglalkozik az adótanácsadó?

Az adótanácsadó is követi a törvényi változásokat, az ügyintézések módosulását, tud tanácsot adni, az adó optimalizálás sem áll messze tőlünk, és még nagyon sok mindenben tudunk segíteni. 😉