FIGYELJ…

... ha nem akarsz lemaradni a friss információkról!

A hétvégén megnéztem, mennyi blog cikket írtam az elmúlt 3,5 évben. Magam is meglepődtem a számon: 300!!!! blogcikk. “Leltár”-ba vettem, mert bizony van köztük már elavult cikk, át kell írni, aktuálizálni kell.

Ezért úgy gondoltam, ha már átdolgozom a cikkeket, akkor lehet érdemes lenne figyelmeztetni, hogy lehetőséged van különböző tematikus listákra való feliratkozásra, amiket most bemutatok neked! 😊

1. Heti hírlevél lista

Ez az a lista, amit minden hétfőn és csütörtök reggel (jelenleg legalábbis) automatikusan megkapsz a frissen megjelent blog cikkek összefoglalásaként. Ha erre iratkozol fel, akkor lehetőség szerint csak ezekről fogsz értesítést kapni, nagyon-nagyon ritkán előfordulhat, hogy másról is, de ez nagyon ritka.

2. Hírek, érdekességek, tanfolyamok

Erra a listára feliratkozók kapják az értesítéseket első kézből a friss hírekről, tanfolyamokról, webinárokról… ez “gyűjtő” lista, ha jelentkezel pl, egy webinárra, akkor bekerülsz egy ideiglenes listára, amiről csak addig kapsz leveleket, amíg a webinárral, workshoppal kapcsolatos információkat küldöm.

3. Anyasági ellátás mellett vállalkozni

Ha erre feliratkozol, akkor csak erre a listára kerülsz fel, tehát semmi mást nem kapsz meg, tehát ha mást is szeretnél, pl. a blog cikk összefoglalót, vagy értesítést a hírekről, akkor azokra külön iratkozz fel, kérlek!

4. Tudástár hírlevél

Erre a listára feliratkozva INGYENES kis tudás anyagot kapsz emailben, 7 napon keresztül, itt szintén csak erre a listára iratkozol fel, azért hogy megismerj, és utána örülnék, ha továbbra is követnél! 🙂

Remélem tudtam segíteni, és kíváncsi vagy, leszel a cikkeimre, tevékenységemre! 🙂

KONZULTÁCIÓ

Ha segítségre van szükséged, engem is kereshetsz, konzultációt a gombra kattintva tudsz megrendelni, 20-30-60 perces konzultációk közül válogathatsz!

A rendelés után tudsz időpontot foglalni, jelenleg hétfői és csütörtöki napokra tudsz keresni neked megfelelő időt.

Adótanácsadó, okleveles adószakértő…

Törvényi változások, adó optimalizálás...

Mivel foglalkozik az adótanácsadó?

Az adótanácsadó is követi a törvényi változásokat, az ügyintézések módosulását, tud tanácsot adni, az adó optimalizálás sem áll messze tőlünk, és még nagyon sok mindenben tudunk segíteni. 😉