Konkrét ügyed van?

Hívd a 1819-es telefonszámot!

Eddig 2 telefonszám volt, amikor telefonon akartál ügyet intézni NAV-nál, a 1819 – általános ügyekben és egy 80-assal kezdődő, ahol a konkrét ügyeket intézhetted.

Általános és konkrét ügyben is egy telefonszám van

A NAV honlapján kicsit eldugva (Kapcsolat menüpont) lehet megtalálni, hogy mostantól a 1819-es telefonszámot kell hívni akkor is, ha konkrét ügyben szeretnél ügyet intézni. 

Továbbra is szükséges, hogy legyen jogosultságod konkrét ügyben eljárni telefonon, ezt a TEL nyomtatványon tudod igényelni, ha még nem tetted meg.

 

Kipróbáltam, hogy tényleg így van-e, és igen, így van.

Az 1. menüpontban fogod megtalálni az “Általános ügyintézés“-re jogosító menüpontokat, ahol telefonos PIN kód nélkül is tudsz érdeklődni.

A főmenű 2. pontjára betették a teljes konkrét ügyben való eljárásra jogosító lehetőséget, tehát csak a 1819-es, egyszerűen megjegyezhető telefonszámot kell tudni, és hogy általános vagy konkrét ügyet fogsz intézni.

Érdekelnek a KATA, átalányadós cikkeim?

Iratkozz fel az aktuális KATA hírekért!

A közel jövőben változások várhatóak a KATA adózásban, de magánszemélyeket is érinthetnek adózással, elektronikus ügyintézéssel kapcsolatos változások!
Segítek eligazodni, értelmezni, és érthetően elmondom mire készülj fel, adott adózással kapcsolatban.

A blog cikkeket ezért írom, és ezekről a cikkekről hetente 1x kapsz egy összefoglalót, hogy ne maradj le semmiről. Ez az email, mindig hétfőn reggel megy ki a megadott email címedre. 

Ha a KATA-val kapcsolatos változásokra vagy kíváncsi, akkor kattints az alábbi gombra, és iratkozz fel az értesítésért!

Adótanácsadó, okleveles adószakértő…

Törvényi változások, adó optimalizálás...

Mivel foglalkozik az adótanácsadó?

Az adótanácsadó is követi a törvényi változásokat, az ügyintézések módosulását, tud tanácsot adni, az adó optimalizálás sem áll messze tőlünk, és még nagyon sok mindenben tudunk segíteni. 😉