2 napja…

...a heti hírlevelet mutattam be

Emlékeztetőül, a heti hírlevélben az adózással kapcsolatos aktuális híreket osztom meg, illetve az előző heti blog cikkekről kapsz minden hétfőn reggel egy figyelmeztetést, hogy ne maradj le, a téged érdeklő témáról.

Ha még nem tetted, és nem szeretnél lemaradni pl. a blog cikkek összefoglalójáról, akkor kattints a képre, és iratkozz fel! 🙂

Bemutatom mivel készülök...

… második aktuális lista a “Hírek, tanfolyamok – újdonságok” névre hallgat. Ezen a listán arról küldök értesítést, hogy ha valami újdonságot találtam ki, és még nem jelentkeztél az adott listára, akkor ne maradj le a lehetőségről!

Ha csak erre a listára jelentkezel, akkor biztos kapsz értesítést mindegyik tanfolyamról, újdonságról, viszont nem lesz elég, és az aktuális tematikus listára is szükséged lesz.

heti hírlevélben általános híreket kapsz, illetve az adotanoda.hu oldalon megjelent előző heti blog cikkekről értesülhetsz minden hétfőn reggel.

Adótanácsadó, okleveles adószakértő…

Törvényi változások, adó optimalizálás...

Mivel foglalkozik az adótanácsadó?

Az adótanácsadó is követi a törvényi változásokat, az ügyintézések módosulását, tud tanácsot adni, az adó optimalizálás sem áll messze tőlünk, és még nagyon sok mindenben tudunk segíteni. 😉