Vége a születésnapnak…

...jöhet a munka!

Tegnap végetért a 2 hetes esemény sorozat, mellyel az adotanoda.hu 2 éves időszakát zártam le, most már az új tervek, megvalósítások ideje jött el!

Bemutatom mivel készülök...

…. még a nyári szabadságok előtt! A következő 2 hét alatt bemutatom az új, vagy az épp nem új, de átalakult szolgáltatásokat. Természetesen az adótanácsadás, és az egyéb szolgáltatásokra továbbra is lehet jelentkezni, amit most mutatok, azok az újabb szolgáltatások! embarassed
A vállalkozók (leendő vállalkozók) mindig tanulnak, dolgoznak, úgy érzik soha nincs idejük semmire.

Akinek kis gyerekei vannak, még inkább így érzi. Soha nincs jó időpont! Mégis azt mondom,

– néha érdemes leülni egy webinárra, vagy

– időt szakítani és egy egész napos workshopra elmenni, esetleg online résztvenni, mert kell, a fejlődéshez ez IS kell!

Én is igyekszem minél több ilyenen résztvenni, és azt szoktam észrevenni, hogy a legtöbb jó hatással van rám! 🙂 És abból is tanulok, amikor ÉN tartom ezeket a foglalkozásokat, mert mindig van valami új, valami ami még addig nem volt, amit meg kell oldani!

Bemutatom mivel készülök...

Egyik változás, hogy úgy éreztem az elmúlt időszakban különböző (sokfajta) listákra vártam az érdeklődőket. Ez jó is volt, és nem  mondom, hogy nem lesz a jövőben is ilyen, de ma egy kicsit rendet tettem a listák között. Így maradt két konkrét levél lista:

1. heti hírlevél

2. hírek, újdonságok, tanfolyamok

Valamint 4 tematikus lista, amit a következő napokban fogok bemutatni….

A heti hírlevél listára, ahogy eddig is általános ismereteket fogok feltenni, illetve heti rendszerességgel megy ki a tagoknak az előző heti blog cikkek  listája, hogy ne maradj le esetleg olyan témáról, ami nagyon érdekelne. Ha olyan van, ami nem várhat a következő hétfőig, akkor soron kívül megy a listára feliratkozóknak a hír!

heti hírlevélben általános híreket kapsz, illetve az adotanoda.hu oldalon megjelent előző heti blog cikkekről értesülhetsz minden hétfőn reggel.

Adótanácsadó, okleveles adószakértő…

Törvényi változások, adó optimalizálás...

Mivel foglalkozik az adótanácsadó?

Az adótanácsadó is követi a törvényi változásokat, az ügyintézések módosulását, tud tanácsot adni, az adó optimalizálás sem áll messze tőlünk, és még nagyon sok mindenben tudunk segíteni. 😉