Bizonytalan vagy…

...ezért nem vágsz bele egyéni vállalkozásba?

Van egy jó hírem!

Havonta, hó végén tartok egy INGYENES online webinárt, amin arról beszélek, “Hogyan indíts egyéni vállalkozást anélkül hogy ne kövess el alapvető hibákat?

A gyűjtő listán jelzem mikor lesz a következő, tudsz jelentkezni, és így biztosan nem maradsz le róla! Szoktam hirdetni ezt a kb. másfél órás előadást, de nem biztos, hogy épp eléd kerül az aktuális időpont.

… és már meg van a májusi időpont is, érdekel? 🙂

5. INGYENES online webinár - Egyéni vállalkozás indítását tervezed?

Ismerd meg milyen előkészületek kellenek hozzá! Gyűjtsd össze az információkat, hogy amikor indítod a vállalkozást, akkor már képben legyél. A könyvelő sokat segít, de van amit neked kell eldönteni!

Már meg van a májusi webinár időpontja, érdekel? Kérd az értesítéseket emailben, hogy ne maradj le a lényegről! 🙂 Ehhez kattints az 5. webinár képére!

heti hírlevélben általános híreket kapsz, illetve az adotanoda.hu oldalon megjelent előző heti blog cikkekről értesülhetsz minden hétfőn reggel.

Az online tanfolyam átalakulóban, ha érdekel milyen változások lesznek, akkor iratkozz fel erre a listára (is)! 🙂

Akár magánszemélyként, akár vállalkozóként szükséged lehet, hogy magad is megtudj csinálni egyszerű feladatokat.

Ebben segítek a Klubban!

INGYENES online webinár gyűjtő lista, ha nem akarsz lemaradni az aktuális előadásról.

Adótanácsadó, okleveles adószakértő…

Törvényi változások, adó optimalizálás...

Mivel foglalkozik az adótanácsadó?

Az adótanácsadó is követi a törvényi változásokat, az ügyintézések módosulását, tud tanácsot adni, az adó optimalizálás sem áll messze tőlünk, és még nagyon sok mindenben tudunk segíteni. 😉