Email? Telefon? Kapcsolati űrlap?

...elmondom, leírom

Először is nagyon köszönöm, hogy követsz, figyelsz miket teszek ki, megkeresel problémáiddal!

Igyekszem mindenkinek válaszolni, DE azt vettem észre, hogy nem minden megkeresés ér el hozzám, vagy későn veszem észre, ezért el kezdtem gondolkozni, hogyan próbáljak ezen segíteni.

Nézzük meg a lehetőségeket!

1. E-mail – elsődleges kapcsolattartás

Van egy sokak által ismert email címem, amit most már mindenhová IS használok, naponta rengeteg levél jön rá, így nagy esély van arra, hogy elkerülje figyelmemet a megkeresés. Ezért a napokban beélesítettem egy ügyfeles email címet, amit rajtam kívül más is fog figyelni, és igyekszem gyorsan reagálni adott kérdésre, kérésre. Úgy gondolom, ez megoldhatja a nem megválaszolt levelek problémáját.

Ez az email cím: adotanodaugyfelszolgalat@outlook.com , kérem MINDEN ESETBEN ide írjál! Amennyiben konzultációt szeretnél, akkor írjál csak erre az email címre, ha nem találod az oldalon az adott megrendelési lehetőséget.

 

2. Kapcsolati űrlap

A honlapon található egy ilyen űrlap, ami igencsak mesebeli, vagy megkapom az itt küldött üzeneteket, vagy sem. 😒Nem tudom miért nem működik rendesen, ezért kérlek, ITT ne üzenj, hamarosan lekerül a honlapról is, tehát nem fogsz ilyet találni, marad az ügyfélszolgálati email cím. 😉

 

3. Telefon

NINCS telefonos ügyfélszolgálat!

A honlapon sincs kint a telefonszámom, ha valahol megtalálod, mert nem tudtam leszedni, akkor lehet kellemetlen élményben lesz részed, hogy nem veszem fel, mert valami olyat dolgozom, amiből nem tudok kilépni. 😉Tehát kérlek írj nekem egy levelet az adotanodaugyfelszolgalat@outlook.com címre, írj egy telefonszámot, hogy ha kell, akkor ÉN fel tudjalak hívni adott ügy miatt.

 

A hírlevél listámat is rendezem, rendeznem kell, mert sok kis csoportot sikerült kialakítanom, így nehéz követnem, hogy kinek, mit akarok, szeretnék mondani. Ezért az új feliratkozók egy adott csoportba is bekerülnek, és onnan lehet majd “szakosodni” egy-egy témakörre. Jelenleg ilyen témakörök vannak, ha még nem kapsz, kaptál ilyen témájú leveleket, akkor iratkozz fel nyugodtan:

  • heti hírlevél, melyre azok az érdeklődők iratkoznak, iratkoztak fel, akik szeretnének értesítést kapni, ha előző napokban friss blog cikk került ki az oldalra (erről a cikkről is kapnak értesítést majd hétfőn), így ha nem olvasta, de érdeel a téma, akkor sem maradsz le róla;
  • hírek, újdonságok tanfolyamok – első kézből értesülhetsz tanfolyami lehetőségekről!
  • CSED, GYED, GYES mellett vállalkozó édesanyáknak is van egy kis csoport, ahol ha érintett vagy, akkor feliratkozás után egy e-bookot kapsz, melyben elolvashatod, hogy milyen lehetőséged van kis gyerek mellett vállalkozni.

 

Az ingyenes TUDÁSTÁR hírlevélsorozat

...2023. július 1-től indul

Ha tavasszal, az adotanoda.hu 3. születésnapján résztvettél a kis játékban, akkor neked ez nem lesz újdonság, de figyelj, mert már akkor is ígértem, hogy lesz folytatás, most már nagyon közeledik az is! 

Ha nem tudod miről van szó, akkor figyeld a következő cikkemet! 😊

Adótanácsadó, okleveles adószakértő…

Törvényi változások, adó optimalizálás...

Mivel foglalkozik az adótanácsadó?

Az adótanácsadó is követi a törvényi változásokat, az ügyintézések módosulását, tud tanácsot adni, az adó optimalizálás sem áll messze tőlünk, és még nagyon sok mindenben tudunk segíteni. 😉