Eljött az idő, mikor az eddigi biztos, alkalmazotti helyzetemet, felváltom az egyéni vállalkozó szerepkörre. Amikor így döntöttem, nem volt még rendkívüli helyzet, viszont nagyon vártam, hogy válthassak, így nem gondoltam meg magam, és belevágok!

Sokan segítettek, támogattak, biztattak az elmúlt fél évben, sőt akik ismerték a terveimet, mondhatom, hogy már évek óta nógattak!

Rengeteg tanfolyamon, képzésen vettem részt az elmúlt 8-9 évben a közgazdász diplomám megszerzése után, ezeket szeretném hasznosítani a magánszemélyek adózásának segítésében, oktatás, illetve tanácsadás formájában. A XXI. század vívmányait, az online lehetőségeket segítségül hívom, és neten keresztül is várom az elkövetkezendő időben ügyfeleimet.

Adótanácsadó végzettségemet a NAV Pest megyei ügyfélszolgálatán, majd az utóbbi két évben a NAV Tájékoztatási Főosztályán gyakorolhattam.

A személyes ügyfélszolgálatot nagyon szerettem, szerettem, hogy bizalommal fordulnak hozzám az ügyfelek, sokszor jöttek, hogy hozzám szeretnének kerülni problémájukkal, és jó érzés volt, mikor tudtam segíteni! Ez a pár év volt a lökés, hogy nekem ezt kell csinálnom majd, de más formában! Az utóbbi két év meg arra volt nagyon jó, hogy megtanították a kollégák, hogy hogyan kell értelmezni a törvényeket, tudom hol kell keresni, illetve tudom, kihez fordulhatok kérdésemmel, ha elakadok!

Tehát 2020. április 25-től sok szeretettel várom a hozzám forduló ügyfelek kérdéseit a megfelelő oldalakon keresztül!