Szeptemberi workshopok….

Adózási formák? Vállalkozás indítás?

Azon gondolkozol milyen vállalkozási formát is válasszál? KATA? Átalányadózás? Vagy épp már csak az induláson gondolkozol, hogyan is kellene megcsinálni, minél kisebb befektetéssel?

Havonta változó témákkal várlak, tehát ez azt jelenti, hogy ha most lemaradsz erről, akkor erről a témáról már csak egy online konzultáció keretében tudok neked segíteni, októberben az átalányadózók negyedéves járulék bevallás kötelezettsége lesz a téma, melyre már tudsz majd jelentkezni szeptember 13-tól.

FONTOS! A workshopok mindig kedden, és 18:00 órakor kezdődnek majd, felvétel is készül, de úgy gondolom (magamból kiindulva) az a jobb, ha aktuálisan ott vagyok egy-egy előadáson, mert utána elfelejtem, nincs időm meghallgatni, és feleslegesen áll a gépemen az anyag.

Miről is lesz szó ezen a workshopon?

Nézzük, miről lesz szó ezen a workshopon

  1. adószámos magánszemély – miért nem vállalkozási forma ez?
  2. KATA
  3. költség elszámolásos személyi jövedelemadózás
  4. átalányadózás

 

Vállalkozás indítás

Szokták tőlem kérdezni, egyedül is el tudják-e indítani az egyéni vállalkozást? Válaszom: igen.
Az, hogy végig menj a felületen, és beírd a választ a kérdésekre, menni fog. Sosem felejtem el, hogy amikor még a NAV-nál voltam, akkor volt olyan adózó, aki azért telefonált, hogy mondjuk már meg, hogy mit kell jelölnie adott kérdésre.
Érdekes volt, amikor nem láttam, hogy ő mit lát a képernyőn, és úgy elmondani, épp hová kattintson, azaz vakon irányítottam.

Tudom, melyik pontnál bizonytalanodnak el az adózók, és fordulnak vissza, hogy ez nem fog menni. 😉

Tudom, hogy nem csak az adószám kiváltásából áll a vállalkozás indítása. Te is tudod mit kell még tenni?

 

Ezekről lesz szó a workshopon!  A kis előadás és gyakorlat után kérdezési lehetőséged is lesz!

 

A workshopra már tudsz jelentkezni a gombra kattintva, jelentkezni 09.19-én kedden 15:00 óráig tudsz, utána erre a workshopra egy ideig nem lehet majd jelentkezni!

 

 

Összefoglaló

Ezek a workshopok NEM INGYENESEK, viszont úgy gondolom, hogy sok hasznos dolgot tudsz meg ez idő alatt.

  1. A 90 perces workshop 14.900.-Ft lesz. Megjegyzem, hogy nálam ezért az árért kb. 25 perces konzultációt tudsz igénybevenni. Itt meg 3x annyi idő alatt sokkal többet tanulhatsz, mert előfordulhat, hogy valaki olyan kérdést tesz fel, amire nem is gondoltál, de téged is érint!
  2. Tematikusak, mindig előre megmondom, hogy mi lesz a következő hónapban, tehát tudsz tervezni. (Most is látod már, hogy mi várható szeptemberben. 😉

Amennyiben érdekelnek majd a részletek, jelentkezni szeretnél, vagy még nem tudod, melyiket válaszd, és nem akarsz lemaradni az információkról, akkor jelentkezz a tematikus listára.

Adótanácsadó, okleveles adószakértő…

Törvényi változások, adó optimalizálás...

Mivel foglalkozik az adótanácsadó?

Az adótanácsadó is követi a törvényi változásokat, az ügyintézések módosulását, tud tanácsot adni, az adó optimalizálás sem áll messze tőlünk, és még nagyon sok mindenben tudunk segíteni. 😉