NAGYON BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS EREDMÉNYEKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!

 

A 2022-es év nem mindig volt könnyű vállalkozóként, hiszen rengeteg kihívással kellett mindannyiunknak szembe néznünk. Bár a KATA átalakulása engem is többszörösen érintett (egyrészt saját részről, másrészt pedig az ügyfeleim oldaláról), úgy gondolom, hogy sikerült felvennem a fonalat és minden hozzám fordulót a helyes irányba terelni.

Rengeteg tervem van a jövőre nézve, hiszen szeretnék csoportos alkalmakat biztosítani az erre nyitottaknak, melynek keretében a gyorsan átalakuló világ és a törvényi szabályozások tükrében lenne lehetőségünk reagálni a változásokra.

Természetesen a havi rendelkezésre állás szolgáltatásom is elérhető marad, könyveléssel és rendszeres tanácsadással szeretném támogatni továbbra is ügyfeleimet, emellett pedig a KATA-sok negyedéves bérlet lehetőségét és az eseti, egyéni adótanácsadást is szeretném megtartani.

A tervek szerint más vállalkozásokkal is nagyon szeretnék együttműködni a jövőben, hogy bővíthessem szolgáltatásaim, illetve kiemelten fontos számomra, hogy az automatizmusok minél jobban működjenek a különböző folyamatok során.

Köszönöm szépen, hogy 2022-ben velem tartottatál! 🥰 Áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánok Nektek, és boldog új évet! 🎄😇 Januárban találkozunk!

 

Adótanácsadó, okleveles adószakértő…

Törvényi változások, adó optimalizálás...

Mivel foglalkozik az adótanácsadó?

Az adótanácsadó is követi a törvényi változásokat, az ügyintézések módosulását, tud tanácsot adni, az adó optimalizálás sem áll messze tőlünk, és még nagyon sok mindenben tudunk segíteni. 😉