2022. Húsvét

Hosszú hétvége

Jó pihenést kívánok mindenkinek a hosszú hétvégén!

Én a hétvégén, esténként a hobbimnak fogok hódolni, kötök, gyöngyöt fűzök… napközben meg csinálom, amit hétközben nem sikerült elvégezni.

 

2 éves az adotanoda.hu email sorozat

 

Érdekel, hogy ki vagyok, és szeretnéd megismerni az adotanoda.hu szolgáltatásait jobban? Akkor gyere, és iratkozz fel a 2022. május 02-ig tartó email sorozatra, mely során naponta 1 emailt küldök.

Az emailek erről fognak szólni:

– pár szó magamról

– bemutatom az oldalt, illetve a hozzákapcsolódó szolgáltatásokat

– a szolgáltatásokról is írok egy kicsit

– AKCIÓ is lesz, amit akkor tudsz meg, ha feliratkoztál.

 

Április végén tartok vállalkozáson gondolkozóknak INGYENES webinárt, amin arról fogok beszélni, hogy mire figyelj mindenképp, mielőtt vállalkozást indítasz! Ha érdekel a téma, akkor már tudsz jelentkezni rá.

 

Utolós nap, május 2-án hétfőn kötetlen beszélgetésre hívlak, ahol közös élményeket osztunk meg, elmondhatod, találkoztunk-e már személyesen, vagy fogunk-e, stb. 🙂

 

Az email sorozatot 2022.04.14 elindítottam már, de nyugodtan jöhetsz most is, mert lehetőséged van a korábbi leveleket is elolvasni! Az utolsó levelet 2022.05.02-án küldöm, utána a te döntésed, hogy maradsz velem, vagy majd csak időnként keresel meg.

Nos? Kíváncsi vagy? laughing

Adótanácsadó, okleveles adószakértő…

Törvényi változások, adó optimalizálás...

Mivel foglalkozik az adótanácsadó?

Az adótanácsadó is követi a törvényi változásokat, az ügyintézések módosulását, tud tanácsot adni, az adó optimalizálás sem áll messze tőlünk, és még nagyon sok mindenben tudunk segíteni. 😉