Döntsd el!

Szeretnéd tudni mit kell tenned?

Nagyon sok katás, aki könyvelő nélkül vitte végig EDDIG a vállalkozását, úgy gondolja, menni fog ez átalányadózóként is.

Én nem vitatkozom senkivel, viszont ha szeretnéd, akkor egy workshop keretében megmutatom, mit kell  mindenképp megcsinálnod, hogy legalább az elején ne legyen gondod.

 

A workshop nem könyvelő képző!

A workshopon gyakorlati példán keresztül mutatom meg, hogy ha magadnak akarod megcsinálni a “könyvelést”, akkor azt hogyan tudod megtenni.

FONTOS, ezen a workshopon NEM könyvelést tanulsz tőlem!

Nem leszel könyvelő, és lehet a végén rájösz, hogy ezt mégsem neked kell csinálni, és inkább keresel szakembert.

Eddig 4 workshop volt, néhány reakciót írok le a következőkben.

– Volt aki azt mondta utána, hogy köszöni, de máris keres könyvelőt, mert ezt mégse tudja megcsinálni magának. Ő kifejezetten azért jött, mert spórolni akart a könyvelőn, de nagyon gyorsan rájött, hogy neki nem fog menni.

– Volt olyan, aki azt mondta, hogy az elején menni fog, de nagy valószínűséggel neki is könyvelőre lesz szüksége, mert a munkájával akar inkább foglalkozni.

– Volt olyan, aki azt mondta, hogy volt könyvelője, de úgy érzi, pár hónapig menni fog neki az elmondottak alapján a kötelezettségek teljesítése, de ő is könyvelőt fog  keresni, ha úgy érzi, hogy ehhez ő már kevés.

– Eljött kolléganő, könyvelő, aki most babázik, de érdekelte, mit is kéne tudnia, szeretett volna képben lenni, mert az átalányadózás kimaradt eddig az életéből.

Közgazdasász végzettséggel is jött ügyfél, tehát vannak alapjai, kapott egy irányt, és úgy érzi menni fog neki a továbbiakban!

Szóval, nem lehetetlen, hogy magad végezd a “könyvelést”! Viszont az is biztos, hogy érdemes bebiztosítani magad, hogy legyen közeledben olyan szakember, akihez fordulhatsz, ha kérdésed van, DE azt tudd, hogy ha eseti konzultációt kérsz, akkor az lehet többe kerül majd, mint ha folyamatosan foglalkozik veled a szakember!

Nagyon egyszerű erre a magyarázat: akivel folyamatosan van kontaktom, ott ismerem a problémáit, lehetőségeit, míg aki egyszer-egyszer jön hozzá, nála mindig előlről kell kezdeni a tájékozódást, mert elfelejtem, hogy fél évvel ezelőtt miről is beszéltünk!

 

Segítség, ha önállóan szeretnéd megoldani a kötelezettségeket!

Ha úgy gondolod, magad szeretnéd megoldani a feladatokat, vagy legalábbis kíváncsi vagy, hogy megtudnád-e csinálni magad is, akkor szíves figyelmedbe ajánlom a szeptemberben több alkalommal is megtartandó online workshopomat az “Átalányadózás a gyakorlatban” témában, illetve a nyomtatványokkal is megismertetlek!
Jelenleg szeptember 22. csütörtök és szeptember 27. kedd kora esti időpontra, illetve szeptember 23. péntek délelőtti időre lehet jelentkezni, ha megtelik, akkor a következő hetekben is lesz lehetőség jelentkezni.

A workshop után lehetőséged lesz tanfolyamra illetve konzultációra jelentkezni!

Hogyan tovább? Mi várható a közeljövőben?

KATA? Nem, elsősorban átalányadó

Az elmúlt 2 hónapban az áttérésről olvashattál cikkeimben, a továbbiakban elsősorban az átalányadóról lesz szó, és a jövő év tervezéséről.

Továbbiakban is készítem az információs cikkeket, viszont 2022. október 10-től 2 hetente online webináron, beszélgetésen tudunk ötletelni, segítek megérteni az épp aktuális tudnivalókat, de csak kizárólag a feliratkozóknak.

Szeretném, ha tudnánk haladni a közös gondolkozással, és ezt csak akkor lehet, ha nem kell mindig a nulláról indulni, és elmondani újra, és újra a lényeget.

A feliratkozás, webinár ingyenes, ha a témában konzultációt szeretnél, akkor arra is van lehetőség!

 

Ha továbbiakban is szeretnél információkat kapni, mert kíváncsi vagy, akkor kattints az alábbi gombra, és iratkozz fel az értesítésért!

Adótanácsadó, okleveles adószakértő…

Törvényi változások, adó optimalizálás...

Mivel foglalkozik az adótanácsadó?

Az adótanácsadó is követi a törvényi változásokat, az ügyintézések módosulását, tud tanácsot adni, az adó optimalizálás sem áll messze tőlünk, és még nagyon sok mindenben tudunk segíteni. 😉