Egész nyáron….

... terveztem

Szeptemberben az iskola kezdéskor, illeve januárban – újévkor érezzük általában úgy, hogy szeretnénk valami újba kezdeni, szeretnénk a meglévő vállalkozásunkban valami újat bevezetni, módosítani!

Így egész nyáron gondolkoztam én is, milyen újdonsággal jelentkezzem idén ősszel. Átgondoltam az első félévben történteket, és ami nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna, azon most módosítok.

Először arról írok, hogy kicsikét alakítgattam a honlapon, így a fenti képen látható helyre beillesztettem az “Ingyenes anyagok” menüpontot, ahol rögtön megtalálható a kismamáknak szóló e-book, illetve szem elé tettem bemelegítésnek a szeptemberi program előtt egy 7 napos Tudástár hírlevél sorozatot, amit ha még nem ismersz, szerintem érdemes feliratkozni rá!

  1. A kismamáknak szól e-book a vállalkozással kapcsolatos információkkal szolgál, azaz hogyan tudsz anyasági ellátás mellett szabályosan vállalkozni. Nem, nem adószámos magánszemélyként. 😉
  2. A tudástár hírlevél sorozatban érdekességeket mutatok meg, és van benne egy gyakorlati “feladat” is, a TEL kód igénylése, valamint még pl.:
  • hogyan képezik az adóazonosító jelünket
  • ingatlan értékesítés, bérbeadás
  • SZJA kedvezmények, jóváírások
  • egyéni vállalkozás szünetelés, megszüntetés
  • egyéni vállalkozás indítása, stb.

Nos, melyik érdekel? Bármelyik érdekel, a jobb felső sarokban megtalálod! 😊

Még dolgozom javában a végső simításokon, DE már meg van mit szeretnék ősszel ajánlani!

Látom, hogy nekem alap kérdéseket tesznek fel sokan a Facebookon, és más fórumokon, ahol igen, ingyen megtalálhatjátok a választ, mert nem csak én vagyok lelkes, hanem más kollégák is. Így csak egy-egy kérdésre kapsz választ elméletben, de a gyakorlati rész nem mindig kerül leírásra. 

 

Érdekelne gyakorlati oktatás? Én úgy gondolom, igen!

Ezért arra gondoltam, hogy szeptembertől gyakorlati workshopokkal fogok segíteni, úgynevezett tematikus workshopok lesznek minden kedden, jelentkezhetsz mindegyikre, de csak 1-1-re is.

Érdekel? Akkor iratkozz fel az alábbi gombon a “Hírek, tanfolyamok” listára, hogy első kézből értesülj a lehetőségekről, időpontokról. Természetesen itt, blog cikkekben is írok majd a témáról, de lehet épp lecsúszol egy olyan eseményről, ami érdekelt volna.

KONZULTÁCIÓ

Ha segítségre van szükséged, engem is kereshetsz, konzultációt a gombra kattintva tudsz megrendelni, 20-30-60 perces konzultációk közül válogathatsz!

A rendelés után tudsz időpontot foglalni, jelenleg hétfői és csütörtöki napokra tudsz keresni neked megfelelő időt.

Adótanácsadó, okleveles adószakértő…

Törvényi változások, adó optimalizálás...

Mivel foglalkozik az adótanácsadó?

Az adótanácsadó is követi a törvényi változásokat, az ügyintézések módosulását, tud tanácsot adni, az adó optimalizálás sem áll messze tőlünk, és még nagyon sok mindenben tudunk segíteni. 😉