Szeptemberi workshopok….

... részletesen 4.

Elérkeztünk a szeptemberi hónap utolsó keddi tematikus workshop tervezett programjának bemutatásához.

Havonta változó témákkal várlak, a szeptemberi már meg van, erről kapsz most pár napon keresztül kis ízelítőt!

FONTOS! A workshopok mindig kedden, és 18:00 órakor kezdődnek majd, felvétel is készül, de úgy gondolom (magamból kiindulva) az a jobb, ha aktuálisan ott vagyok egy-egy előadáson, mert utána elfelejtem, nincs időm meghallgatni, és feleslegesen áll a gépemen az anyag.

4. kedd szeptember 26. - 90 perc online workshop

A hónap utolsó keddjén mindenkit érintő témáról lesz szó, terveim szerint a Tudástárhoz hasonló sorozatban gondolkozom. Közgazdász végzettségem van, eléggé tudatosan csinálom a pénzügyeimet, mégis tudok másoktól tanulni, hogyan tudnám még jobban csinálni.

Például vezettem magamnak Excel táblázatban a bevétel-kiadásaimat, de valahogy mindig volt valami hiányérzetem. Aztán egyik ügyfelem javasolt egy szoftvert, amiért ugyan fizetnem kellett, kemény 8.000.-Ft-ot, meg még vettem egy másikat is, összességében 20 ezer forintot költöttem. És VÉGRE megoldódott a hiányérzetem, tudom kezelni a szoftvert, és kezdem figyelni eszerint a pénzügyi dolgaimat, az úgy nevezett cashflow-mat.

 

Aha, de mi ez a cashflow?

Szeptember utolsó keddjén szeretnék erről beszélgetni. Ez a workshop még tervezés alatt van, de szeptember elejére már befordulunk a célegyenesbe, és ha feliratkozol a listára, tudod, ahol folyamatosan fogom küldeni az információkat, akkor erről is fogok tájékoztatást adni.

A pénz, vállalkozás nagyon szoros összefüggésben van.

Hallgatok sok előadást ezzel kapcsolatosan, és a múlt héten pl. arról volt szó, amivel teljesen egyetértek, hogy akik ELŐRE gondolkoznak, FÉLRETESZNEK, és csak a maradékot költik el a szükséges kiadásokra, esetleg egy kis hobbira, könnyebben vészelik át ezeket a nehéz időket. A tartalékot ugyan elkezdjük felélni, de ha elegendő tartalékunk van, akkor amikor beüt a krach, lehet módosítani kell vállalkozás stratégiáját, lehet többet kell dolgozni, tervezni, de túl lehet élni.

Mostanában azt tapasztalom, hogy sokan feladják az álmukat. Volt egy egyéni vállalkozásom még az ezredforduló elején. 3 gyerekes anyukaként otthon akartam dolgozni, de valahogy nem akart összejönni, nem volt jól felépítve, csak belevágtam. Akkor elmentem alkalmazottnak, ahogy most sokan így tesznek, látom a tendenciát. Alkalmazott voltam 10 évig, és úgy döntöttem, hogy nekem KELL ez a vállalkozás. Teljesen más szemlélettel mentem neki, sokkal jobban utánajártam, és igen az alkalmazotti létem alatt összegyűjtött tartalékot feléltük a vállalkozásom első évében. Csikorgott a fogam, de azt mondtam, csakazértis megvalósítom az álmomat, hogy SEGÍTSEK, és amit én már tudok, összegyűjtöm és továbbadom azoknak, azoknak, akik elfogadják a segítségemet.

Szóval, egy szó mint száz! Szeretném, ha segíthetnék. Ha esetleg a mostani témák nem érdekelnek, de kíváncsi vagy a következő havi témákra, akkor tudod, iratkozz fel a listára! 😊

 

2023. szeptember 26. kedd

Ezek a workshopok NEM INGYENESEK, viszont úgy gondolom, hogy sok hasznos dolgot tudsz meg ez idő alatt.

  1. A 90 perces workshop 14.900.-Ft lesz. Megjegyzem, hogy nálam ezért az árért kb. 25 perces konzultációt tudsz igénybevenni. Itt meg 3x annyi idő alatt sokkal többet tanulhatsz, mert előfordulhat, hogy valaki olyan kérdést tesz fel, amire nem is gondoltál, de téged is érint!
  2. Tematikusak, mindig előre megmondom, hogy mi lesz a következő hónapban, tehát tudsz tervezni. (Most is látod már, hogy mi várható szeptemberben. 😉

Amennyiben érdekelnek majd a részletek, jelentkezni szeretnél, vagy még nem tudod, melyiket válaszd, és nem akarsz lemaradni az információkról, akkor jelentkezz a tematikus listára. 

Adótanácsadó, okleveles adószakértő…

Törvényi változások, adó optimalizálás...

Mivel foglalkozik az adótanácsadó?

Az adótanácsadó is követi a törvényi változásokat, az ügyintézések módosulását, tud tanácsot adni, az adó optimalizálás sem áll messze tőlünk, és még nagyon sok mindenben tudunk segíteni. 😉