Szeptemberi workshopok….

... részletesen 3.

Az előző két napon megismerkedhettél a szeptemberi első két keddjének az ajánlatával, nézzük a 3. kedd témáját!

 

Havonta változó témákkal várlak, a szeptemberi már meg van, erről kapsz most pár napon keresztül kis ízelítőt!

FONTOS! A workshopok mindig kedden, és 18:00 órakor kezdődnek majd, felvétel is készül, de úgy gondolom (magamból kiindulva) az a jobb, ha aktuálisan ott vagyok egy-egy előadáson, mert utána elfelejtem, nincs időm meghallgatni, és feleslegesen áll a gépemen az anyag.

3. kedd szeptember 19. - 90 perc online workshop

Tehát eddig ezekről volt szó:

  • már egyéni vállalkozók az első kedden a másodállású jogviszonyról hallgathatnak meg kis előadást, illetve a tanulói jogviszonyról és a nyugdíjasok egyéni vállalkozásáról
  • 2. kedden pedig a Tudástár első moduljának a témáit nézzük át, gyakorlati példákon keresztül, illetve, ha épp érintett vagy adott témában, akkor meg is csináljuk közösen, nem lesz vele gondod.

 

A hónap 3. keddjén a még most kezdő vállalkozókat illetve a még gondolkozó adózókat várom. Mindig azt mondjuk, hogy vállalkozás előtt mindig nézz körül, hogy minél kisebb rizikóval indulj neki a nagy álmodnak! Persze, tudom én, hogy olcsóbb, egyszerűbb a neten ingyen szörfölve összeszedni az információkat, de azt is tudom, hogy ez időigényes, és tényleg tudnod kell, hogy akitől kérdezel, kapod a választ tuti jól mondja. Természetesen benne van a pakliban, hogy tuti szakember is rosszat mond, lehet én is szoktam tévedni, de az a nem mindegy, hogy ha tévedünk, legalábbis én, akkor igyekszem utánajárni, hol tévedtem.

Tehát ezzel az a nagy problémám, hogy – sok bába közt elvész a gyermek -, azaz nem biztos, hogy egy kaptafára rá lehet húzni mindent IS, illetve ha nem szakember válaszol, akkor kérdés, hogy jó-e a válasz.

Minden workshopon kapsz egy kis tanítást is, szeptemberben például arról, hogy milyen vállalkozási formák közül tudsz válogatni. Igen szó lesz a “főellenségemről” is, az adószámos magánszemély módról, és beszélek a 3 tényleges egyéni vállalkozói formáról

  • KATA-s adózó
  • költség elszámolásos SZJA-s
  • átalányadózó

A kis előadás után pedig jöhetnek a kérdések, az aktuális problémák megbeszélése. Ha egyéni kérdésed merül fel, akkor tudsz kérni kedvezményesen egyéni konzultációt.

2023. szeptember 19. kedd

Ezek a workshopok NEM INGYENESEK, viszont úgy gondolom, hogy sok hasznos dolgot tudsz meg ez idő alatt.

  1. A 90 perces workshop 14.900.-Ft lesz. Megjegyzem, hogy nálam ezért az árért kb. 25 perces konzultációt tudsz igénybevenni. Itt meg 3x annyi idő alatt sokkal többet tanulhatsz, mert előfordulhat, hogy valaki olyan kérdést tesz fel, amire nem is gondoltál, de téged is érint!
  2. Tematikusak, mindig előre megmondom, hogy mi lesz a következő hónapban, tehát tudsz tervezni. (Most is látod már, hogy mi várható szeptemberben. 😉

Amennyiben érdekelnek majd a részletek, jelentkezni szeretnél, vagy még nem tudod, melyiket válaszd, és nem akarsz lemaradni az információkról, akkor jelentkezz a tematikus listára. 

Adótanácsadó, okleveles adószakértő…

Törvényi változások, adó optimalizálás...

Mivel foglalkozik az adótanácsadó?

Az adótanácsadó is követi a törvényi változásokat, az ügyintézések módosulását, tud tanácsot adni, az adó optimalizálás sem áll messze tőlünk, és még nagyon sok mindenben tudunk segíteni. 😉