Szeptemberi workshopok….

... részletesen

Előző cikkben bemutattam az első tematikus kedd programját, most következik a 2. kedd, ahol a Tudástár 1. modulja lesz terítéken.

Havonta változó témákkal várlak, a szeptemberi már meg van, erről kapsz most pár napon keresztül kis ízelítőt!

FONTOS! A workshopok mindig kedden, és 18:00 órakor kezdődnek majd, felvétel is készül, de úgy gondolom (magamból kiindulva) az a jobb, ha aktuálisan ott vagyok egy-egy előadáson, mert utána elfelejtem, nincs időm meghallgatni, és feleslegesen áll a gépemen az anyag.

2. kedd szeptember 12. - 90 perc online workshop

A hónap 2. keddjén a már egyéni vállalkozókat és a magánszemélyeket IS várom. A Tudástárba olyan gyakorlati ismereteket mutatok be, ami MINDENKINEK hasznos tudni, és ezekhez tényleg nem kell könyvelő, csak internet, és néha egy kis türelem, mikor a technika vicceskedik velünk. Ezek az ismeretek lehet pont most nem érintenek, viszont jó ha ismered, illetve tudod, hogy hol tudsz utána nézni.

A workshophoz kapsz egy tanulói felületet is, ahol a workshop anyagát megtalálod, és kérdezhetsz azzal kapcsolatban, illetve lesznek benne olyan részek, amikről nem találsz leírást, leckét, de a workshopon szó lesz róla.

Az 1. modul témái:

– meghatalmazás, TEL kód – önállóan tudsz konkrét ügyeket intézni telefonon keresztül is a TEL kód segítségével

– KOMA – adatbázis, ha ebben szerepelsz, akkor ELVILEG a bankok nem kérhetnek köztartozásmentes adóigazolást

FAM01 – bárkivel előfordulhat, hogy nem tudja kifizetni a kötelezettségét, ekkor lehet kérni automatikus részletfizetést

– Erkölcsi bizonyítvány igénylése – elektronikusan is igényelhető az erkölcsi bizonyítvány, és 3-4 napon belül megkapod a megjelölt címre úgy, hogy nem kell utána szaladgálni

adó-, jövedelem és illetőség igazolás kérelem kitöltése – nem kell ehhez könyvelő, egyszerűen kitölthető a nyomtatvány egyelőre csak az ANYK felületen keresztül, de remélhetőleg hamarosan az ONYA-n is elérhető lesz.

– ONYA felülettel való ismerkedés – NAV-val kapcsolatos ügyintézés alfája és omegája lesz, ezen a felületen lehet majd kiváltani az ANYK-s régi felületet. Erről nem találsz tananyagot a tanulói felületen, ezt a workshopon fogom megmutatni.

A kis előadás után pedig jöhetnek a kérdések, az aktuális problémák megbeszélése. Ha egyéni kérdésed merül fel, akkor tudsz kérni kedvezményesen egyéni konzultációt.

2023. szeptember 12. kedd

Ezek a workshopok NEM INGYENESEK, viszont úgy gondolom, hogy sok hasznos dolgot tudsz meg ez idő alatt.

  1. A 90 perces workshop 14.900.-Ft lesz. Megjegyzem, hogy nálam ezért az árért kb. 25 perces konzultációt tudsz igénybevenni. Itt meg 3x annyi idő alatt sokkal többet tanulhatsz, mert előfordulhat, hogy valaki olyan kérdést tesz fel, amire nem is gondoltál, de téged is érint!
  2. Tematikusak, mindig előre megmondom, hogy mi lesz a következő hónapban, tehát tudsz tervezni. (Most is látod már, hogy mi várható szeptemberben. 😉

Amennyiben érdekelnek majd a részletek, jelentkezni szeretnél, vagy még nem tudod, melyiket válaszd, és nem akarsz lemaradni az információkról, akkor jelentkezz a tematikus listára. 

Adótanácsadó, okleveles adószakértő…

Törvényi változások, adó optimalizálás...

Mivel foglalkozik az adótanácsadó?

Az adótanácsadó is követi a törvényi változásokat, az ügyintézések módosulását, tud tanácsot adni, az adó optimalizálás sem áll messze tőlünk, és még nagyon sok mindenben tudunk segíteni. 😉