A háttérben gőzerővel dolgozunk újdonságokon, a honlap is átalakításra kerül. Az elmúlt több, mint 1 év tanulságait vizsgáljuk marketing tanácsadómmal, aki fogja a kezem, segít, támogat marketinges szemlélettel.

Marketing tanácsadómmal, Molnár Klárival  a Károly Róbert fősulira jártunk közgazdász képzésre, aztán szétváltak az útjaink, ő a marketingre speicalizálódott, én meg a pénzügyre. Klári létrehozta marketinggel foglalkozó cégét, és az mkmarketing.hu honlapon keresztül támogatja a hozzá forduló ügyfeleket. Tudtam, hogy honlapok szerkesztésével IS foglalkozik, ezért leültünk, és megbeszéltük  mit lehetne kezdeni az én honlapommal. 1 évvel ezelőtt, mikor indult a vállalkozásom, már az ő keze nyomát láthattátok a honlap kialakításában, és azóta is a háttérben folyamatosan irányít, súg, hogy marketing szemszögből mi lenne a helyes lépés.

adotanoda.hu – Zsuzsa és Klári

Azt szoktuk mondani, hogy a nyár uborkaszezonnal teli, tehát kevesebb a munka, az ügyfél, mindenki elmegy pihenni, kicsit leereszt. Na, ez ránk nem mondható el, nagyon dolgozunk, és egyre jobban alakul a nyár végi, őszi kínálatunk felétek. Ezekről a kínálatunkról folyamatosan értesítelek benneteket, és ha biztos nem akarsz lemaradni egy-egy tanfolyamról, workshopról, akkor kérlek íratkozz fel, a neked megfelelő hírlevélre. Ketté választjuk a leendő katások csoportját és a már katások csoportját, mert pl. az utóbbiaknak nincs szükségük arra, hogy arról olvassanak, milyen ha még nem vagy vállalkozó, katás vállalkozó, viszont a leendő katásokat pont ez érdekli.

KATA-s leszek hírlevél KATA-s vagyok hírlevél

“Fogom a kezed”

A már KATA-s vállalkozóknak el is készült egy új szolgáltatási csomagom, azoknak akik szeretnék, ha “fognám a kezüket”, támogatnám akár rendszeresen, akár csak egy-egy alkalommal.

Ezt a szolgáltatást szerződéssel vállalom, amelyben a következők vannak:

  • saját ügyfélkapummal összekötöm a vállalkozásodat, és meghatalmazásoddal végzem a munkámat;
  • amennyiben olyan ügylet van, amihez kell a te felhasználóneved, és jelszavad, akkor online vagy irodai találkozásunk alkalmával te kezeled a felületet, én csak irányítom a kezedet, úgy, hogy látom a képernyődet;
  • A NAV folyószámladat, törzsadatodat havonta ellenőrzöm;
  • számlázódnál kérem, hogy olvasási joggal hatalmazz fel, hogy tudjak segíteni;
  • nyomtatványok kitöltését, beküldését is vállalom.

A szolgáltatásról bővebben a “Fogom a kezed” oldalon olvashatsz!

Egy szó, mint száz! Hidd el, nem kell mindent egyedül csinálnod! Én is rájöttem, sokszor jobb, ha segítséget kérsz, mintha egyedül próbálsz helytállni. 🙂