Az utóbbi napokban, hetekben folyamatosan azt hallom, hogy TERVEZZ, a következő évedet, tervezd meg! Szótfogadok!

A héten kaptam egy finom billentést, ötletet, aminek a végrehajtása már folyamatban van. 😉 Ez pedig a honlap kezdő oldalát fogja érinteni, remélhetőleg megmarad az átláthatóság, de bizonyos időközönként érdemes átalakítani a megszokott dolgainkat.

2 hét múlva egy 2 napos tervezés workshopon fogok online részt venni, és folyamatosan kapom az impulzosokat.

 

Ennek a tervezésnek az egyik állomása, hogy tegnap este film nézés közben hirtelen ötletként eszembejutott, hogy kellene csinálni egy kérdőívet, amelyben a blog cikk olvasóit, facebook csoportom tagjait, és olyanokat, akik még nem is hallottak rólam, megkérdezzem, miben segíthetek jövőre. 😉 🙂

 

Elkészült a kérdőív, kérem aki szívesen segítene nekem, töltse ki! E-mail címet is kérek, de ez nem jelenti azt, hogy automatikusan feliratkozik a heti hírlevél szolgáltatásomra. Erre a kérdőív végén van lehetőség, illetve itt a cikk végén egy linken keresztül.

Tervezés – 2021

Köszönöm szépen előre is a segítséget! 🙂 A felmérésről a 2020. november 18-ai, szerdai blog cikkemben szeretnék beszámolni!

 

Youtube csatorna

Heti hírlevél felíratkozás

A heti hírlevélben, hét elején összefoglalókat küldök az előző heti blog cikkekről, és a héten várhatóakról. Érdemes feliratkozni, mert így nem marad le egyetlen egy Önt érdeklő témáról sem.

Facebook zárt csoport illetve Facebook oldalam