Pénzügyi tanácsadás szolgáltatás

2020. augusztus 24-től pénzügyi tanácsadással bővül szolgáltatási köröm.

2011-ben szereztem közgazdász diplomámat gazdasági szak, pénzügyi szakirányon a gyöngyösi Károly Róbert Főiskolán.

Mérlegképes könyvelő végzettségemet 2013-ban szereztem, majd adótanácsadó és adószakértő végzettségeimet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ügyfélszolgálatán gyakoroltam, 2020. április végéig. Az ezidő alatt szerzett tapasztalatokkal, tudással váltottam, mert úgy gondolom, hogy az adó-, és a pénzügy nagyon szorosan összefügg, így több embernek tudok segíteni tanácsaimmal.

Pénzügyi tanácsadás során megkeressük közösen az ügyfelekkel azt a lehetőséget, hogyan érdemes megtakarított vagyonukat úgy befeketetni, hogy évek múlva a szerződés lejáratakor garantáltan haszonnal kapják meg a megtakarított pénzüket.

megtakarítás

A megtakarításokat elsősorban

nyugdíj előtakarékosságra, termékre

lakáscélú megtakarításra keresik az ügyfelek.

Amennyiben érdekli egy ingyenes tájékoztatás nyugdíj megtakarítás témakörben, várom jelentkezését, egyeztessünk időpontot. Természetesen az SZJA optimalizásában is segítséget nyújtok a megfelelő módozat kiválasztásakor.

Sok KATA-s adózó úgy gondolja, hogy neki ez a lehetőség nem adott, pedig nekik is ajánlott szerződést kötni, erről is szó esik beszélgetéskor.

Gödöllőn, illetve szeptembertől várhatóan Budapesten is lehetőség lesz személyes tanácsadásra, az egyeztetéshez kérem töltse ki az űrlapot.

 

(2020.08.19-én blog cikkemben is erről a témáról írtam.)