Nincs elég könyvelő…

.... sokat kér a könyvelő

Ismerős, ugye?

KATA-snak nem kell könyvelő! Húúú de sokat hallottuk ezt az elmúlt években.

Az utóbbi hetekben már azt halljuk, hogy átalányadózónak sem kell, mert vannak a különböző segédprogramok, azok megmondják a tutit!

Tényleg megmutatják, ha tudod, mit  kell nézni, tudod, mi követ mit! Minden szakmánál meg vannak a feladatok sorrendjeik, melyeket évekig tanul az adott szakma értője, szakértője!

 

Segítek!

Arra  gondoltam, hogy szívesen segítek 2 órás online workshopon! Igaz, nem ingyen, de egy kedvező áron.

Megmutatom mi az, amire figyelned kell, ha önállóan szeretnéd csinálni a bevallásokat, és követni a rád vonatkozó változásokat.

Lehet a végére úgy gondolod, hogy na, ezt nem, inkább keresel egy könyvelőt.

Lehet a végére úgy gondolod, hogy miért kell ennek akkora feneket kerekíteni, simán megoldod a feladatot.

Vallom, hogy felnőtt emberek el tudják dönteni  mi a jó nekik, és ha valamit elszúrnak vállalják a felelősséget! Mert bizony, ha elszúrsz valamit, vagy nem adod be időbe amit kell, akkor előfordulhat, hogy mehetsz a NAV-hoz, önkormányzathoz és a drága perceidet, amit a pénz szerzésre tölthetnél, ott fogod eltölteni.

Tehát, ha úgy gondolod, hogy jó lenne egy kis segítség, akkor a gombra kattintva kapsz bővebb információt! 🙂

 

 

 

KATA-s vagy, könyvelő nélkül?

Jogosult vagy az “ÚJ” KATA-ra és továbbra sem szeretnél könyvelőt, aki havonta rendszeresen segít, kérhetsz a havi díjért elég sok mindent?

Rendben, akkor neked lehet egy olyan segítség kellene, amit bizonyos időn belül tudsz felhasználni, és mégsem vagy egyedül.

Mivel 2022-ben már csak 4 hónapra tervezünk, mert egyszerűen nem tudjuk mi lesz jövőre, ezért egy 4 hónapig érvényes bérlet vásárlásával két féle  szolgáltatást rendelhetsz meg tőlem, aminek érvényessége 2022. december 31-ig szól!

 Érdekel? Akkor kattins a gombra, és nézd meg a részleteket! 🙂

Konzultáció

Augusztusban is folyamatosan tartok 30 ill. 60 perces konzultációkat! A szabad időpontokat ITT tudod megnézni, amennyiben foglalsz időpontot, akkor tudom csak jóváhagyni, ha megrendelted a szolgáltatást!

A konzultációkat az alábbi gombra kattintva tudod megvásárolni, megrendelni!

Érdekelnek a KATA, átalányadós cikkeim?

Iratkozz fel az aktuális KATA hírekért!

A közel jövőben változások várhatóak a KATA adózásban, de magánszemélyeket is érinthetnek adózással, elektronikus ügyintézéssel kapcsolatos változások!
Segítek eligazodni, értelmezni, és érthetően elmondom mire készülj fel, adott adózással kapcsolatban.

A blog cikkeket ezért írom, és ezekről a cikkekről hetente 1x kapsz egy összefoglalót, hogy ne maradj le semmiről. Ez az email, mindig hétfőn reggel megy ki a megadott email címedre. 

Ha a KATA-val kapcsolatos változásokra vagy kíváncsi, akkor kattints az alábbi gombra, és iratkozz fel az értesítésért!

Adótanácsadó, okleveles adószakértő…

Törvényi változások, adó optimalizálás...

Mivel foglalkozik az adótanácsadó?

Az adótanácsadó is követi a törvényi változásokat, az ügyintézések módosulását, tud tanácsot adni, az adó optimalizálás sem áll messze tőlünk, és még nagyon sok mindenben tudunk segíteni. 😉