Kicsit nagyon eltűntem, ezért úgy gondoltam, hogy egy kis életjel adás nem ártana magamról. 😉

 

Az eltűnésem oka nagyon egyszerű. Hirtelen nem tudtam milyen témával jöjjek, és csak azért, hogy írjak, úgy gondoltam nem érdemes írni, viszont rengeteg impulzus ért az elmúlt 2 hétben.

 

Youtube, Linkedin megjelenés

 

A facebookon van egy csoport, ahol ebben a hónapban a youtube-os megjelenés volt a téma, teljesen magával ragadt, elkezdtem ismerkedni a lehetőségeimmel. Arra jutottam, hogy ezt a vonalat is el fogom indítani, készítettem egy csatornát, és nagyon megfontoltan kezdem készíteni a videókat.

Youtube csatornám

youtube

 

A komfortzónámat (tetszik ez a szó, de írhatnám, hogy a merészségemet) nagyon feszegetem. Nem szeretem a kamerát, nem szeretem magam visszanézni, ezért a képernyő felvételek készítése lesz az én utam. 😉

 

Októberben a youtube volt előtérben, novemberben a linkedinnel ismerkedek a többi kisvállalkozó nő társammal.

 

Facebook tartalom megjelenítés

 

Hétvégén még egy gondolatom támadt, mégpedig a sok-sok ismerősömnek megosztottam a facebook oldalamat, nem is tudom miért nem tettem meg eddig. Ezzel megkezdem a vállalkozó és magán facebook oldalam szétválasztását. 😉

A vállalkozó facebook oldalamon, illetve zárt csoportban fogom megosztani az adózással, adotanodával kapcsolatos híreimet, a magán oldalamon meg a hobbimmal, kreativitásommal kapcsolatos dolgokat fogom osztogatni. Érdekes tapasztalat, hogy a könyvelő, adótanácsadó kolléganők, amikor van egy kis idejük, kötnek, gyöngyöt fűznek, hímeznek, stb.

 

Csipkerózsika álmomból felébredek a következő napokban, hetekben, és jövök a megszokott heti 2-3 blog cikkel, vagy videóval, vagy mindkettővel.

Ebben a hónapban a heti hírlevelet nyugodtan elnevezhetem havi hírlevélnek. Ez van, de rendet kellett tennem a gondolataim között az évvégi, illetve a várható éveleji tanácsadási, bevallási roham előtt.

 

Végezetül szeretném megosztani még egy videós jelentkezésemet, melyben a nyugdíj megtakarításokról beszélek (nálam a linkre kattintva a közepéről indul, nem tudom miért, bocsánat). A videó elég hosszú lett, 21 perces, de igyekeztem minden fontos dolgot beletenni. Akinek kérdése van, vagy konkrét ügyben szeretne megtakarítási tanácsot kérni, a videó végén megtalálható az elérhetőségem. 🙂

Heti hírlevél felíratkozás

A heti hírlevélben, hét elején összefoglalókat küldök az előző heti blog cikkekről, és a héten várhatóakról. Érdemes feliratkozni, mert így nem marad le egyetlen egy Önt érdeklő témáról sem.

Facebook zárt csoport illetve Facebook oldalam