Eljött az idő, hogy személyesen is fogadjam leendő ügyfeleimet Gödöllőn (Széchenyi utca 5., Munkakör), sokan még igénylik a személyes kontaktust, főleg, amíg nem ismerik meg a leendő munkatársukat.

A személyes találkozóra júniusban csütörtökönként 10:15-12:30-ig, illetve péntekenként 10:15-16:00-ig van lehetőség, kérem amennyiben jönni szeretne, jelentkezzen be az Önnek megfelelő időpontra!

Vállalkozásomban kétféle szolgáltatást nyújtok jelenleg, mert úgy gondolom, hogy az adótanácsadás és az adminisztráció szorosan összefügg, illetve későbbiekben pénzügyi tanácsadást is fogok vállalni.

Adótanácsadóként az alábbiakban tudok segíteni a hozzám forduló magánszemélyeknek, egyéni vállalkozóknak:

  • személyi jövedelemadó önellenőrzés
  • magánszemélyeknek általános tanácsadás (pl. egészségügyi szolgáltatás járulék-tb; ingatlan bérbeadás illetve értékesítés)
  • egyéni vállalkozás indításában adótanácsadás
  • KATA-s egyéni vállalkozónak tanácsadás, illetve június hónapban AKCIÓ keretében gyors segítség a jelenlegi helyzet kezelésére

Bővebben az adótanácsadó szolgáltatásaimról ITT olvashat!

Virtuális asszisztens szolgáltatásomban

  • adminisztráció kiszervezése esetén: könyvelési anyagok összeállítása, e-mailek megválaszolása, dokumentomok készítése, árajánlatok készítése-feldolgozás, kimutatások szerkesztése, űrlapok feldolgozása, adatrögzítés, adatgyűjtés
  • közösségi média kezelése esetén: FB oldal kezelése, hozzászólások megválaszolása, kreatív anyagok készítése, képi anyagok keresése, közösségi média felületek összehangolása

A virtuális asszisztens szolgáltatásról pedig ITT olvashat bővebben!

Időpontfoglalás a szolgáltatás megrendelése után lehetséges, keressen szabad időpontot illetve, amennyiben csak egyeztetés, ismerkedés miatt keres fel, akkor is kérem jelentkezzen be, és természetesen nem kell előre fizetni, ez ingyenes!