Neked csak 3 gomb nyomás

Adótanácsadó vagy könyvelő

Ezt az 5 szót szokták hangoztatni az ügyfelek, amikor segítséget kérnek könyvelőtől, adótanácsadótól, hogy “Neked csak 3 gomb nyomás…”.

Igen, valóban, nem számoltam össze mennyi, de az biztos, hogy nem 3.

Az is igaz, hogy kevesebb, mint annak, aki nem csinálja nap, mint nap. Mi ezt tanultuk, ezt tapasztaltuk ki az évek során, hogy gyorsan, flottul tudjuk megoldani ügyfelelink problémáját.

Van erre időd?

Kb 1,5 éve egy ügyfél ingyenes tanácsadást szeretett volna, meg is kapta, mert akkor még az volt a NAV-os munkaköröm, hogy tájékoztassam arról, ami érdekelte. Ő is ezzel kezdte mondandóját, na mondom, akkor nézzük meg, mennyi is az annyi gomb nyomás.

Kit keress?

Vállalkozás indítás

Vállalkozás indításról volt szó, telefonban navigáltam úgy, hogy a képernyőt nem láttam, csak arra hagyatkoztam, mit mond, hol tart. Aki nem tudja milyen így tanácsot adni, próbálja ki, hogy tudom mit kell csinálni, de nem látom miről beszélek.

Élmény! 😀 😀

Kb 30 perc után megkérdeztem, hanyadik gombnyomásnál tartunk. A kérdező csak annyit válaszolt, hogy nem is gondolta volna, mert hát azt mondják, hogy katásnak nem kell könyvelő. Ja, és még nem voltunk készen a 30 perc után, ezért belátta, hogy elmegy és keres egy szakembert a befejezéshez.

Egyéni vállalkozás

KATA vállalkozás indítása

Természetesen a vállalkozás indítást lehet önállóan csinálni, de tudni kell, hogy nem 3 gomb nyomás!

Előfordul, hogy a rendszer nem működik, ilyenkor a civil ember kétségbeesik (sokszor a szakember is, de tudjuk mit kell mondani, tenni 😉 )

Az elektronikus felületet alapszinten ismerni kell! Erről hamarosan bővebben írok, akik ismerik már régebb óta a tervemet, tudják, hogy valami szuper dologgal állok elő! 😉

Törvényi változások, adó optimalizálása, egyéni vállalkozás, KATA vállalkozás, SZJA,

Adótanácsadó

Ne feledd, hogy az adótanácsadó is követi a törvényi változásokat, az ügyintézések módosulását.

Sőt! Nagyon sok mindenben tudunk segíteni. 😉

KATA vállalkozásod van?

Szakértő segítséged:
Könyvelő, NAV kompatibilis Adótanácsadó, Okleveles adószakértő

Segítség KATA-s vállalkozóknak!

Tudod, hogy a KATA vállalkozás

egy remek vállalkozási forma?

Kerüld el TE is szakszerű segítségemmel a KATA vállalkozás buktatóit!

Kérd most segítségemet!