Pihenés….

...tervezés

Egy kicsit eltüntem, de csak egy kicsit.

Úgy alakult, hogy az elmúlt héten kicsit szabadságon voltam.

A nyáron is pihentem, feltöltődtem, bár amíg a családommal együtt voltam, “nyaraltunk”, én nem voltam fejben ott, mert egyfolyátban agyaltam, terveztem… most erről fogok kicsit írni, nem sokat, ne félj, és ha nem érdekel a “mese”, akkor tekerj oda, ahol így kezdem “Még az sem tudta….”, innentől már látszik, hogy visszatértem, és leírom miben fogok segíteni, és hogyan a következő időben!

 

Szóval nyáron nem pihentem, minden online szervezésű továbbképzésen ott voltam, nehogy lemaradjak valamiről, mindig, mindenről tudni akartam, korlátlan mobilnetem van, így nem volt nehéz. Épp ezért amikor elmentünk pl. Balatonboglárra a kilátóba, akkor sem voltam ott lélekben, csak testileg. Aztán elmentünk a veszprémi állatkertbe, ott szintén nem tudtam kikapcsolni. Szerencsére a családom jól veszi már ezeket a butaságaimat, de mások már kifejezetten “kiabáltak” velem, hogy KAPCSOLJ KI!

 

Lehet a férjem is így érezte, és amikor kiejtettem a számon augusztus végén, hogy “wellnes”-be kellene menni, mert már rég voltunk, rögtön körülnézett a neten, és lefoglalta a szállást. Az már csak hab a tortán, hogy a veszprémi állatkertnek nyaranta kötelező látogatói vagyunk, de a nyíregyházi állatkertben még nem voltunk, és oda is el kellene menni. Igenám, de azért ahhoz elég messze van, hogy Budapestről reggel “leugorjunk”, ezért összekötöttük a kellemest a hasznossal, és 6 napra kivont a forgalomból. Oké, volt nálam laptop, ha valamit sürgősen kellene megcsinálni, de kivételesen MINDEN online továbbképzést, bejelentkezést töröltem a naptárból, majd meghallgatom felvételről… vagy nem.

 

Még az sem tudta elrontani a kedvemet, és a munkamániából való kilépésemet, hogy mielőtt indultunk volna, kiderült, hogy benyújtották az adó törvény módosítás tervezetet, és jöttek a hírek, hogy milyen változások várhatóak.

Jelzem, elég durvák lesznek, de mivel most pihent vagyok, ezért csak kicsit morogtam, és kicsit mondtam csúnyákat, nem úgy, mint anno, a KATA kivégzésénél. (Idén a balatoni szomszédunk megkérdezte, hogy kipihentem-e a tavalyi változásokat. Néztem rá bambán, és mondta, hogy 3 napig úgy ki voltam magamból fordulva, hogy alig ismert rám, de most látja, hogy már kisimultak a ráncaim, megnyugodott. 😉😊)

 

Most már visszatérek a munka világába, és segítek neked is megnyugodni, hogy NE PÁNIKOLJ!!! Már csak azért sem, mert ezek törvény módosítási tervezetek, tehát még NEM törvény, bár semmi kétségünk nincs afelől, hogy el fogják fogadni.

Ahogy túléltük a KATA kivégzését, ezeket a változásokat is túl fogjuk élni.

Ehhez viszont most már nem elég az elhatározás, hogy te most vállalkozni akarsz. Most már előre kell gondolkozni, tervezni, és figyelni a változásokat, képben lenni dolgokkal.

Ennek egyik formája a november 14-én, kora este megtartandó INGYENES webinárom, amit most elsősorban a LEENDŐ MÁSODÁLLÁSÚ egyéni vállalkozóknak ajánlok. Természetesen szó lesz a tervezett változásokról, DE ne vedd kész ténynek, mert még NEM TÖRVÉNY, és csak azért fogok erről beszélni, hogy legyen képed róla, lásd, hogy honnan kell megközelíteni a dolgot, és mennyire vagy, vagy leszel érintett a változásokban.

 

A webinárról készül videó felvétel, melyet 1 hétig (eredetileg csak 5 napig akartam, de úgy gondoltam, hogy hátha csak hétvégén érsz majd rá), tudsz majd visszanézni, utána lekerül a netről. Természetesen lesz ajánlatom is, amit vagy igénybe veszel vagy …. de szerintem érdemes lesz elgondolkozni rajta!

Kattints a gombra, regisztrálj, hogy ne maradj le a lehetőségről!

Ha nem akarsz lemaradni a friss blog cikkekről, akkor KATTINTS IDE, és iratkozz fel a heti hírlevélre, ahol hetente 1-2x kapsz értesítést a friss írásokról, így nem maradsz le esetleg neked fontos információkról!

KONZULTÁCIÓ

Ha segítségre van szükséged, engem is kereshetsz, konzultációt a gombra kattintva tudsz megrendelni, 20-30-60 perces konzultációk közül válogathatsz!

A rendelés után tudsz időpontot foglalni, jelenleg hétfői és csütörtöki napokra tudsz keresni neked megfelelő időt.

Adótanácsadó, okleveles adószakértő…

Törvényi változások, adó optimalizálás...

Mivel foglalkozik az adótanácsadó?

Az adótanácsadó is követi a törvényi változásokat, az ügyintézések módosulását, tud tanácsot adni, az adó optimalizálás sem áll messze tőlünk, és még nagyon sok mindenben tudunk segíteni. 😉