Kötelező hozzájárulás…

....köztartozás, ha nem fizeted

Kötelező kamarai hozzájárulást évente kell fizetni, ami 5.000.-Ft/év. Először akkor kell fizetni, mikor a vállalkozást indítod, utána évente, a határidő március 31-e.
ingatlan eladás
Többen azt mondják, hogy nem fizetik, be nekik írom, hogy megtehetitek, DE köztartozásnak minősül, tehát a NAV behajtja, és ha esetleg nullás adóigazolást szeretnél, addig nem fogod megkapni, míg nem fizetted be!
Úgy gondolom, jobb túl lenni rajta, amíg ez kötelező, úgyis be kell egyszer fizetni!
Összeállítottam a folyamatot, hogyan lehet a legegyszerűbben befizetni a legegyszerűbben, bankkártyával, ha még nem tetted meg!

Szeretnék segíteni, utat mutatni Neked is, hogy ha van valami jó vállalkozási ötleted, akkor ne félj megvalósítani!

Van ötleted? Valósítsd meg!

Anyasági ellátásban részesülsz, szeretnéd kipróbálni milyen vállalkozni? Valósítsd meg!

Ha vállalkozás indításkor vagy már egyéni vállalkozóként elakadásod van, akkor állok rendelkezésedre! 20-30-60 perces konzultációk közül tudsz válogatni!

 

Ha nem akarsz lemaradni a friss blog cikkekről, akkor KATTINTS IDE, és iratkozz fel a heti hírlevélre, ahol hetente 1-2x kapsz értesítést a friss írásokról, így nem maradsz le esetleg neked fontos információkról!

KONZULTÁCIÓ

Ha segítségre van szükséged, engem is kereshetsz, konzultációt a gombra kattintva tudsz megrendelni, 20-30-60 perces konzultációk közül válogathatsz!

A rendelés után tudsz időpontot foglalni, jelenleg hétfői és csütörtöki napokra tudsz keresni neked megfelelő időt.

Adótanácsadó, okleveles adószakértő…

Törvényi változások, adó optimalizálás...

Mivel foglalkozik az adótanácsadó?

Az adótanácsadó is követi a törvényi változásokat, az ügyintézések módosulását, tud tanácsot adni, az adó optimalizálás sem áll messze tőlünk, és még nagyon sok mindenben tudunk segíteni. 😉