Pár napja, hirtelen felindulásból, no meg gyakorlás címén két nyilvános videót is kitettem a Youtube-ra. Ezekben a videókban az általános tájékoztatás a lényeges.

Az egyik az a videó, amelyiket a múlt héten készítettem el, de nincs megvágva az eleje-vége, és nem tettem nyilvánosan megtekinthetőre.

Találtam egy szuper videó szerkesztőt, annyira szuper, hogy az ára is szuper, ezért egyelőre csak a 30 napos próba verzióját töltöttem le, ennek az a hátránya, hogy vízjelet tesz a videóra a szoftver, de gyakorlásnak jó. Egyik videón már gyakoroltam is, a legelső videót megvágtam, és feltettem nyilvános megtekintésre.

Szerencsére szembejött velem hétfőn egy csoportban, hogy most 1 hónapig pont a youtube videókról is szó lesz. Kíváncsian várom, hogy mennyire leszek arccal előre állítva.

 

Aztán, a facebookon olvastam egy posztot, ami beindította az agytekervényemet, így csináltam egy videót, amiben arról beszélek, hogy hogyan lehet az Elektronikus Egészségügy Szolgáltatási Térben, másnéven az eeszt-n megtalálni a COVID19 teszteredményét. Természetesen ehhez is kell az ügyfélkapus regisztráció. 😉 🙂

 

Pénzügyi és adótanácsadás összefüggései

 

Mint látható a tájékoztatás a szívügyem, mind adó, és mind pénzügyi megtakarítás területén.

A közeljövőben tervezek egy általános tájékoztató videó elkészítését “Adókedvezmény – nyugdíjbiztosítás megtakarítás összefüggései” címmel. Sürget az idő.

Addig is, ha valakit érdekel, kötetlen beszélgetés formájában szívesen elmondom, hogy szerintem miért kell, miért érdemes a nyugdíjas éveinkre már előre gondolni!
Az a válasz nagyon nem jó, hogy úgysem leszek nyugdíjas.
Lehet, hogy nem, de amit összegyűjtesz az adott idő alatt, az örökölhető és akár a temetés sem a hozzátartozók vállát fogja nyomni.
Aki komolyan gondolja, úgy gondolkozzon, hogy ha még november 30-ig megköti és befizeti az éves összeget, akkor még
🤩 az idei év is beleszámít a biztosítás összeg alap számításába,
🤩 az éves adóbevallásban lehet érvényesíteni az adó kedvezményt (KATÁ-soknak is van több lehetőség, lehet nem az adókedvezményes, de lehetőség), illetve
🤩 Januártől pl. a Grawe biztosítónak kötelezően lejjebb kell szállitania a garantált kamatait (jelenleg 2,3%, jövőre várhatóan 2,0% lesz), épp ezért írom azt, hogy november végéig egyeztessünk, hátha tudok megfelelő megoldással segíteni.

Heti hírlevél felíratkozás

A heti hírlevélben, hét elején összefoglalókat küldök az előző heti blog cikkekről, és a héten várhatóakról. Érdemes feliratkozni, mert így nem marad le egyetlen egy Önt érdeklő témáról sem.

Facebook zárt csoport illetve Facebook oldalam