START II. program

2023. augusztus 1-én pár óra volt a Vállalkozói START II. programra regisztrálni. Sokan bizonytalanok, hogy sikerült-e a regisztráció, mert ugye nem ment ez sem simán, ahogy ez lenni szokott, valahogy az informatika, és a háttér mindig okoz “meglepetés”-t a kiíróknak.

Érdemes érdeklődni az OFA-nál, hogy ha érintett vagy, mert ha sikerült a regisztráció, további feladatok sora következik. Ennek egyik állomása egy kompetencia teszt kitöltése, amihez szeretnénk segítséget nyújtani!

Ha van olyan ismerősöd, vagy épp te vagy az érintett, aki beadta a pályázatát a Vállalkozói Start 2. programra, akkor kérlek, mindenképpen olvasd el figyelmesen ezt a cikket, illetve oszd meg vele ezt a programot!
A bekerüléshez egy online, kompetencia tesztet kell kitölteni, ami sokak számára nagy kihívás lehet, ha még nem volt korábban vállalkozásod.
Összeálltunk hárman szakértők, hogy a kérdőívben érintett területeket lefedjük számodra. Együtt fogunk végigmenni a kérdéseken. 🥰
  • Csiszér Éva Pályázz Okosan. Évi az ötlet szerzője, főszervezője. Ő az, aki keni-vágja ezt a témát, és óriási tapasztalata van ezen a területen, a palyazzokosan.hu oldal szíve-lelke.
  • Botka-Ilyés Szilvia: Ő most a marketinges kérdésekben fog segíteni a pályázóknak. Több évig volt kivitelező, 3 éve inkább tanítja a marketinget. Többek között az OFA egyik csoportjának is tartott előadást, így tényleg eléggé képbe van. Szilvi elsősorban női vállalkozóknak segít, facebookon a Bossladies – Nő Vállalkozók közösségének alapítója.
  • Zsoldos Zsuzsa: azaz én 😉 az Adótanoda alapítója. Szilvi így jellemzett egy posztban: “Én azért szeretem Zsuzsát, mert egy igazi kukacoskodó, mindent is észrevevő, NAV-os tapasztalattal bíró szaki, aki érthetően, lazán kommunikál erről a témáról.” Az én területem mi más lehetne, mint az adózás, és a vállalkozás indításához szükséges közös gondolkozás.
Talán ez a kérdőív szivatásnak tűnik, viszont, ha komolyan gondolod a vállalkozósdít, akkor ezeket a kérdéseket egyébként is KÖTELEZŐ végiggondolni! Itt egy olyan tudásanyagot kapsz majd, amire mindenképpen szükséged van. Mindezt egy egész napos workshop keretein belül, 1 szakértői konzultáció árának töredékéért.
Várunk szeretettel!
UI: A regisztráció megerősítése folyik most. A kérdőívek beadása egy következő forduló. Erre szeretnénk segíteni a felkészülést!

Adótanácsadó, okleveles adószakértő…

Törvényi változások, adó optimalizálás...

Mivel foglalkozik az adótanácsadó?

Az adótanácsadó is követi a törvényi változásokat, az ügyintézések módosulását, tud tanácsot adni, az adó optimalizálás sem áll messze tőlünk, és még nagyon sok mindenben tudunk segíteni. 😉