A már napok óta hangoztatott tervezésem egyik állomása a mai napon lezárult, remélhetőleg egy sikeres együttműködési szerződés aláírásával. 🙂

 

Kezdő vállalkozóként, de szakmailag jó helyen kalibráltnak ismernek sokan.

A jelenlegi helyzetben úgy veszem észre, hogy a vállalkozások egymás közötti együtt gondolkozása, munkája elengedhetetlen. Többek között azért, mert van amit az egyik fél tud profin, van amit a másik, (és természetesen van amit mindkettő), ezért kiegészíthetik egymást.

A most induló időszakomban még többet fogok tanulni, és épp ezért még többet tudok segíteni az ügyfeleinknek akár a partner által keres meg az ügyfél, akár az én elérhetőségemen keresztül.

 

Az Autokata rendszer

Az együttmüködés keretében “igazolt Autokata külső tanácsadó”-ként fogok közreműködni, és a KATA-s adózóknak tudom ajánlani használni az “autokata” rendszert.

 

autokata

 

“Az autokata egy olyan rendszer, amely megkönnyíti a katások életét, és rengeteg időt és adminisztrációt spórol meg nekik – az automatikus megoldások mellett pedig ott ül a szakértő ügyfélszolgálat is, ők az egyedi problémáidban lesznek a segítségedre. ” forrás: autokata honlap

Ez a rendszer nem helyettesíti a könyvelőket, adótanácsadókat, sok katás vállalkozó a könyvelőjét is “beengedi” az autokata fiókjába. A segítő szakembereknek nagy segítség, mert a mostani helyzetben különösen, de máskor is, nagy terhet vesz le a vállukról, azaz a tényleges munkára tudnak koncentrálni. A rendszeren belül kialakított tudásbázisban nagyon sok anyag található, ha mégsem találja valaki a választ, tud kérdezni, válaszolunk.

A tudásbázis mindeki számára elérhető, de ha szakmai segítséget is szeretnének, akkor regisztrálni kell!

 

szamlazz.hu illetve Billingo számlázó programokkal is integrálható az autokata. A Számlázz.hu rendszerével úgynevezett teljes integráció van, azaz az autokata legfontosabb számításai és értesítései a Számlázz.hu felületén is elérhetőek akár számlázás közben is.

 

Egyéb

A hétfőn közzétett tervező kérdőívemre még várom a kitöltéseket, mert azért vannak még terveim, és a megvalósításhoz a segítség mindig jól jön! 🙂

Tervezés – 2021

Köszönöm szépen előre is a segítséget! 🙂 A felmérésről a 2020. november 18-ai, szerdai blog cikkemben szeretnék beszámolni!

 

Youtube csatorna

Heti hírlevél felíratkozás

A heti hírlevélben, hét elején összefoglalókat küldök az előző heti blog cikkekről, és a héten várhatóakról. Érdemes feliratkozni, mert így nem marad le egyetlen egy Önt érdeklő témáról sem.

Facebook zárt csoport illetve Facebook oldalam