Közeledik az évvége…

....itt az ideje a tervezésnek!

Az elmúlt napokban azt tapasztalom, hogy egyere többen keresik a helyüket, egyéni vállalkozás indításán gondolkoznak, vagy azon törik a fejüket, hogyan tovább, mi legyen jövőre, mi várható.

Erre  kerestem, és szerintem találtam is egy megoldást, gondolkozni, tervezni lehet ingyenes is!

 

KÉRDEZZ-FELELEK 2022. tél

Az elkövetkező hetekben 3 csütörtökön tervezzünk együtt az alapoktól, azaz a vállalkozás indításától a már vállalkozókig, mi várható, mire figyelj adott időszakodban.

A 3 alkalom ingyenes, de regisztrációhoz kötött! ZOOM-on találkozunk, és egy általános téma ismertetés után beszélgetünk, azaz te kérdezel, én meg a legjobb tudásom szerint válaszolok! Érdemes élőben jelen lenni, mert lehet másnak is van olyan gondja, problémája ami téged is érint, keresitek rá a választ, és közösen lehet ki tudjuk bogozni, megoldást találunk rá. 

Mindhárom eseményről felvétel készül, melyet 2022. december 20-ig lehet megnézni, ha regisztráltál megkapod az elérhetőséget.

Mindhárom eseményre küldhetsz kérdést. A regisztrálás utáni levélben találsz egy kérdőív linket, melynek kitöltésével segítesz nekem is, hogy mi lehet probléma, tudsz kérdést is feltenni, illetve én köszönet képpen a kitöltésért küldök egy vállalkozásodat segítő feladatra segítséget.

Mindhárom alkalom után lesz egy-egy ajánlatom, melyet szintén december 20-ig tudsz majd kérni, de erről majd az adott eseményen beszélgetünk.  😉 

 

Nos? Érdekelnek a témák? Akkor nincs más teendőd egyelőre, mint hogy regisztrálj a gombra kattintva, és ez után folyamatosan kapod az információkat! 🙂

 

Adótanácsadó, okleveles adószakértő…

Törvényi változások, adó optimalizálás...

Mivel foglalkozik az adótanácsadó?

Az adótanácsadó is követi a törvényi változásokat, az ügyintézések módosulását, tud tanácsot adni, az adó optimalizálás sem áll messze tőlünk, és még nagyon sok mindenben tudunk segíteni. 😉