Jogi közlemény

A honlap bejegyzéseinek első megjelenésének időpontját az egyes bejegyzések címsor alatti részén lehet megtalálni. Előfordulhat, hogy a bejegyzés az olvasás időpontjában a jogi háttér, vagy a piaci helyzet megváltozása miatt már nem aktuális.

Az adotanoda.hu honlap üzemeltetői mindent megtesznek az információk, tanácsok pontosságáért és hasznosságáért, de tartalmukért és a betartásuk következményeiért felelősséget nem vállalnak.

Az oldalon és a bejegyzésekben közzétett információk, elemzések, következtetések, válaszok, stb. tájékoztató jellegűek és nincsenek tekintettel az olvasók egyéni igényeire és jogi helyzetére.

Az adotanoda.hu nem vállal felelősséget a honlapon található információk aktualitásáért, helyességéért, teljességéért vagy minőségéért, a nyújtott információk használatából vagy nem-használatából eredő, illetve a pontatlan vagy hiányos információkból származó – anyagi dolgokban, vagy szellemi termékekben bekövetkezett károsodásért, amennyiben nem bizonyított az adotanoda.hu szándékos vagy súlyos gondatlansága.

Az oldalon található ajánlatok nem jelentenek sem kötelezettséget, sem kötöttséget. Az adotanoda.hu kifejezetten fenntartja magának a jogot arra, hogy értesítés nélkül megváltoztassa, kiegészítse, vagy törölje a weboldal egyes részeit, vagy annak teljes tartalmát, esetleg ideiglenesen vagy véglegesen megszüntesse azt.

A közzétett információk nem minősülnek továbbá tanácsadásnak (úgymint adó-, jogi- vagy egyéb tanácsadásnak), és ezáltal nem helyettesítik a szakértővel folytatott személyes megbeszélést.

Azadotanoda.hu honlap számos területén lehetőséget biztosít más szolgáltató ajánlatainak megismerésére. Kizárólag a hivatkozások (linkek) által elérhető weboldalak kiadói felelősek azok tartalmáért és különösen felelősek a károkért, amelyek a nyújtott információk használatából vagy nem-használatából erednek. Az adotanoda.hu ezeket a weboldalakat csak abban az időpontban vizsgálja, amikor a kapcsolat létrejött. Mindezen időpontot követő változtatásért a honlapok kiadói a felelősek.

A jelen honlapon feltüntetett hivatkozásokon keresztül elérhető weboldalakon található információk alapján hozott, illetve az azokra alapozott üzleti döntésekből eredő károkért az adotanoda.hu honlap üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.

A honlapon hivatkozott felelősség kizárása elválaszthatatlan része internetes ajánlatainknak. Abban az esetben, ha ennek egyes részei, vagy megfogalmazásai részben vagy teljes egészében nem, vagy már nem felelnek meg a hatályos jogszabályoknak, a fennmaradó részek, beleértve annak tartalmát és érvényességét, változatlanok maradnak.

Konkrét ügy(ek)ben, külön megállapodás szerinti együttműködés, megbízás alapján történő tanácsadásért, információért, adatokért, elemzésekért, következtetésekért, képviseletért stb. – természetesen – teljes felelősséget vállalunk.