Igen, végre eljutottam arra a pontra, hogy MEG KELL csinálnom, amit már hónapok óta tervezek, oktató videókat készítek az elektronikus ügyintézésről, ez lesz A nagy projekt idén.

a nagy projekt

Tudom, hogy nagyon sok embernek probléma, hogy eligazodjon a hivatali rengetegben, a mikor-mit-hol-hogyan kérdés felmerülésekor már rosszul vannak. Vagy elfutnak a könyvelőjükhöz, akinek a könyvelésért fizetnek, és úgy gondolják, hogy az apró-cseprő dolog is a könyvelő dolga.

Van egy jó hírem!

Október első két hetében készítek jó pár, rövid, 2-3 perces videót, amiben megmutatom hogyan tudnak boldogulni ezzel a “szörnyűség”-gel. 😉 Megjegyzem, a kereső a barátja mindenkinek, a hivatalok honlapjain is szinte minden megtalálható ingyen, az én anyagomban egy helyen találhatóak, azok a problémák, amikre úgy gondolom, hogy többeknek gondot jelent.

Nincs mindig kéznél a könyvelő, és miért kellene mindig szívességet kérni, amikor EZT magunk is meg tudjuk csinálni! A könyvelő feladata a könyvelés, esetleg tanácsadás, de például egy adóigazolás, vagy családi pótlék igénylés, vagy más apró ügyintézést magunk is megcsinálhatunk, és utána jól esően hátra dőlhetünk, hogy ügyesek voltunk.

Félreértés ne essék!!! Nem azt mondom, hogy nem kell könyvelő, hanem azt, hogy EHHEZ nem kell, illetve ha végképp nem boldogulunk, akkor a könyvelőhöz már úgy tudunk menni, hogy tudjuk mit nem tudunk!

A videók külön-külön is megvásárolhatók lesznek, de október közepéig, amíg nincs minden videó kész, akciós csomag ajánlatot állítottam össze.

Az ajánlatot a honlapon az oktatási felületen találhatják meg!

Az elővásárlási csomagban az alábbiak találhatóak:

  • a videók folyamatosan készülnek, amint elkészült értesítést kap az elérhetőségéről,
  • az akciós időpont végén ingyen megkapják a pdf kivonatot a videós anyagokról,
  • facebook zárt csoport, ahol segítséget lehet kérni

A csomaghoz kedvezmény díjazású, 60 perces adótanácsadási konzultáció kérhető, melyet 2020.október 31-ig lehet felhasználni.

Az AKCIÓ után a nagy projekt folytatódik, de minimális áremelés várható.

 

Közlemények

A konzultációt lehet online kérni, illetve személyes megbeszélésre is lehetőség van.

2020.09.16-tól személyes tanácsadásra, gyors kérdés-válasz adásra is van lehetőség Gödöllő, Széchenyi u. 5. szám alatt a “Munkakör” helységében.

Időpontok: szerda és péntek délután 14:00-17:30-ig, tanácsadás esetén mindenképp kérem a bejelentkezést, a villámkérdések esetében nem szükséges az időpont foglalás, de az időpont foglaló rendszert érdemes megnézni, hogy van-e szabad hely.

 

Heti hírlevél felíratkozás

A heti hírlevélben, hét elején összefoglalókat küldök az előző heti blog cikkekről, és a héten várhatóakról. Érdemes feliratkozni, mert így nem marad le egyetlen egy Önt érdeklő témáról sem.

Facebook zárt csoport illetve Facebook oldalam