Távvezérlés….

....miért?

Sokat írom, mondom, hogy a könyvelőnek, adótanácsadónak NE ADD KI az ügyfélkapus felhasznlónevedet, jelszavadat. Az egyik lehetőség, hogy ezt a segédprogramot használjátok, mindketten letöltitek a gépetekre.

Hogyan tudod letölteni a gépedre az alkalmazást?

A TeamViewer program segítségével, egy másik internethez csatlakoztatott számítógépet kezelhetünk távolról, úgy mintha a saját számítógépünk előtt ülnénk. Az irányításhoz szükséges a partner azonosító kódja, illetve jelszava, a fenti képen látható módon. Az azonosító kódot automatikusan generálja a program telepítés után, a jelszó pedig szabadon választható, így csak az tud hozzáférni a gépünkhöz akinek megadjuk ezeket az adatokat önkéntesen. Az én gépemen rendszeresen új jelszót generálok, amikor új ügyféllel ülünk le dolgozni.

Ezzel lehetőség nyílik a számítógép távoli vezérlésre, miközben teljes mértékben figyelemmel követhetjük, az eseményeket a számítógép monitorán, illetve a program jelzi, ha valaki felkapcsolódott a gépünkre, így nem tud észrevétlen maradni!

A napokban így indítottam távolról egy ügyfélnek vállalkozást, és nem tudom a felhasználónevét, jelszavát, mert amikor kértem, a megfelelő helyre ő írta, és a jelszónál pöttyöket ír a rendszer, mindenkinek csak ajánlani tudom!

Az alkalmazás INGYENES, melyet ITT tudsz letölteni, illetve a youtube-on is található az alkalmazásról információ.

SZJA bevallás 2021-ben

TeamViewer - SZJA bevallás

A 2021. évi bevallásokat, amennyiben személyesen szeretnéd végignézni hogyan csinálom a tiédet, ezzel az alkalmazással teheted majd meg!

A bevallások elkészítésére 2022. február 10-től tudsz jelentkezni, hamarosan jövök a részletekkel!

Adótanácsadó, okleveles adószakértő…

Törvényi változások, adó optimalizálás...

Mivel foglalkozik az adótanácsadó?

Az adótanácsadó is követi a törvényi változásokat, az ügyintézések módosulását, tud tanácsot adni, az adó optimalizálás sem áll messze tőlünk, és még nagyon sok mindenben tudunk segíteni. 😉