Ha úgy érezzük, hogy már nyugi van körülöttünk, biztosan nem lesz az! 😉

Nagyon fontos változások várhatóak, egyrészt az online számlázás bővítése körében, mely elsősorban idén a gazdasági tevékenységet folytatókat érinti, másrészt az egészségügyi szolgáltatási járulék és társadalombiztosítás körében.

Jelen cikkben két e-book-ot ajánlok, mindkettőt Hoffmanné Klemm Szilvia írt, gyakorló könyvelőként.

ONLINE SZÁMLÁZÁS

Ebben az e-bookban, érthetően összefoglalta, milyen feladatok várnak a vállalkozásokra 2020.július 1. előtt illetve utána mire kell figyelni  majd!

Az e-bookról az alábbi linkre kattintva lehet bővebb információkat megtudni: NAV online adatszolgáltatás

ONLINE VÁLLALKOZÓI TUDÁSTÁR

Ebben az e-bookban alap ismereteket foglalt össze, amit jó tudni egy vállalkozónak, vállalkozást vezetőnek! Igen, van könyvelője (jó esetben még jó is) a legtöbb vállalkozásnak, de a “csökentett” adminisztrációban már annyira le vannak terhelve, hogy úgy gondolom, egy kis ismeret nem árt, hogy ne kelljen mindig a könyvelőhöz rohanni, a könyvelő a könyveléssel, a szakanyaggal tudjon foglalkozni. Online vállalkozói tudástár

És ha már online nap van a blogban…

ONLINE EGYEDI OKTATÁS – elektronikus ügyintézés

Megtudtak mindent Szilvi e-bookjaiból, de az elektronikus ügyintézésben kell segítség, konzultáció, akkor várom a megkereséseket, abban én vállalok oktatást!

Az oktatás lehetséges online, illetve Gödöllőn személyes oktatásra is lehetőség van, ezekre az oktatásokra minden esetben időpontot kell foglalni, ezen a felületen. Személyes találkozásra csütörtök délelőtt illetve pénteki napon van időpont!

Hamarosan jövök a tb változásokkal is, ez sajnos, vagy nem sajnos magánszemélyeket is érinteni fog!