Ünnepek alatt…

.... NE KAPKODJ!!!

Olvasgatom a különböző platformokat, és látom, hogy hogyan kezdenek el egyéni vállakozók kapkodni, mert maguk akarják megoldani a kötelezettségeket!

Nagyon veszélyes, és ez nem játék!

 

Természetesen megértem, hogy ha drágállod a könyvelőt, mi az neked, te is meg tudod oldani!

Sajnos azt is látom, hogy egy-egy kérdésnél mikor elakadsz, rohansz segítséget kérni, és apránként szeded össze az információkat! Így is lehet, de nem lenne egyszerűbb segítséget kérni, és együtt megcsinálni könyvelővel, adótanácsadóval?

Könyvelők nem szeretnek úgy vállalni ilyen zárást, hogy ők vállalják a felelősséget olyanért, amit nem ismernek, nem ők vitték végig az adott évet.

 

A mai kérdések alapján eszembe jutott egy szolgáltatás, gyorsan átgondolom, és jövő héten jövök az ajánlattal!!!

Nem, nem én fogom elkészíteni a bevallásodat, viszont segítek, hogy ne maradjon ki semmi fontos dolog, illetve megbeszéljük, hogy milyen lehetőségeid vannak a jövő évben, illetve a helyi iparűzési adót is górcső alá vesszük. 😉

Érdekel?

Akkor kövesd a blog cikkeket!  Ha úgy gondolod, el fogod felejteni, hogy ide nézz, akkor kérlek a gombra kattintva, iratkozz fel a heti hírlevélre, amit hétfőn reggel küldök ki, és az előző heti blogcikkekről kapsz értesítést!

A héten már írtam cikket arról, hogy ne kapkodj, ezt ITT találod meg!

Konzultáció, könyvelés

Adótanácsadóként, mérlegképes könyvelőként vállalok egyéni vállalkozóknak konzultációt, illetve könyvelést

Új ügyfelek esetében először ajánlott konzultálni, hogy együtt tudunk-e a jövőben dolgozni, tudok-e segíteni neked, téged érintő kérdéseket tudunk megbeszélni.

30 perces konzultációt a gombra kattintva már tudsz rendelni, és időpontot is tudsz foglalni. 2023. január 6-ra már vannak konzultációs időpontok.

Adótanácsadó, okleveles adószakértő…

Törvényi változások, adó optimalizálás...

Mivel foglalkozik az adótanácsadó? Az adótanácsadó is követi a törvényi változásokat, az ügyintézések módosulását, tud tanácsot adni, az adó optimalizálás sem áll messze tőlünk, és még nagyon sok mindenben tudunk segíteni. 😉